nlc.hu
Sztárok

Schobert Lara forgatott

Schobert Lara igent mondott a klipre: “Igazából nem vagyok szereplős típus”

Keresztes Ildikó. Mága Zoltán és Schobert Lara is szerepel a nemzetközi piacra szánt Europa 2020 című dal klipjében.

Angol nyelven is meghallgathatjuk mostantól az Európa 2020 című slágert. Nagy Szilárd és Ragány Misa szerzőtársaikkal az idén tavasszal Európában, így hazánkban is kialakult helyzetre szerettek volna reflektálni a nagy sikerű Varga Miklós-Varga Mihály dal feldolgozásával. A szerzemény határainkon innen, és túl egyaránt sikereket ért el

“Eredetileg nem is gondoltunk rá, hogy elkészítsük a dal idegen nyelvű verzióját, de olyan sokan kérték, annyi helyről érkezett visszajelzés, hogy szeretnék angolul is hallani a feldolgozást, hogy végül belevágtunk. Csarnai Borbála fordítása szerintünk fantasztikusan sikerült, abszolút átjön benne az üzenet – a hit, a remény, a szeretet, és az összefogás – ami rendkívül fontos volt számunkra. A klip teljesen új hangi és képi világgal rendelkezik, szándékosan nem az elmúlt hónapok vírushelyzetére reflektál, hanem egy teljesen különálló történet jelenik meg benne: sehol egy maszk, vagy beteg emberek, és ez nem véletlen. Úgy gondoljuk, hogy a dal nem csak az elmúlt időszakra érvényes, hanem arra is, hogy a vírus után hogyan hozzuk rendbe Európát. Magyarországon ez a dal lett az összefogás himnusza, bízunk benne, hogy az egész kontinensen az lehet” – magyarázta Nagy Szilárd, az egyik szerző és előadó, aki azt is hozzátette, az egész csapatot büszkeséggel tölti el, hogy milyen sokan melléjük álltak. 

Ragány Misa és Nagy Szilárd

Ragány Misa és Nagy Szilárd fejében állt össze a Europa című dal angol verziója

Az alkotók egy grandiózus videoklipet álmodtak meg, amelyhez ismert embereket kértek fel szereplőnek. Ennek oka igen egyszerű: az alkotás nemzetközi útja mellett fontos volt számukra, hogy utaljon mind a dal, mind az előadók gyökereire, így a magyar emberek számára is kedves, és érdekes maradjon.

“Hálásak vagyunk, hogy mindenki igent mondott a felkérésünkre, hogy a klipben szerepeljenek. Nagyon különböző arcok tűnnek fel a videóban, de számunkra egy dolog közös bennük: abszolút hitelesek abban, amit csinálnak. Az is büszkeség számunkra, hogy milyen csodás helyszíneken forgathattunk, a Puskás Aréna, a Budapesti Operettszínház, és még sorolhatám, mind-mind fantasztikus helyszínek” – tette hozzá az előadóművész. 

A klipet rendezte Závodi Marcel, gyártásvezető Lévai-Hangyássy Bence, a dal, valamint klip producere Spaics Igor, a zenei producer Szűcs Norbert, a hangszerelő Cseh István. Varga Miklós, az eredeti dal egyik szerzője, örömmel vállalta, hogy szerepel az új klipben, mellette feltűnik Keresztes Ildikó, Király Gábor, Kiss-B. Atilla, Maszlag Bálint, Mága Zoltán, Schobert Lara, Szabó Péter is. 

Íme a klip szereplői, köztük nem is Schobert Lara a legfiatalabb: 

Keresztes Ildikó a Europe 2020 című klipben
Megnézem
Összes kép (7)

Schobert Larát kérdeztük arról, miért vállalta el ezt a felkérést. 

“Igazából nem szeretek szerepelni, az RTL Klub Álarcos énekes műsorára is azért mondtam igent, mert ott nem tudták, ki van a jelmez mögött. Nem nagyon szoktam nyilatkozni de ezt a felkérést többször is megvitattuk a szüleimmel, nagy megtiszteltetésnek tartottam, jól esett, hogy engem is megkerestek, és arra jutottunk, hogy szívesen elvállalom “ – mesélte az nlc-nek Lara, aki szerencsésnek érzi magát, hogy a családja támogatja őt, bármit is tesz. Bár ezúttal nem énekelt a klipben, de nem kizárt, hogy ismét láthatjuk majd a színpadon. A szülei ebben is mellette állnak.

“Apa nagyon szeretné, ha a színpadon állnék, de ez majd kialakul, a jövő eldönti. Hamarosan elkezdek énektanárhoz járni, és ha úgy látom, hogy jól megy, akkor belekezdünk.”

Rubint Réka, Varga Miklós, Keresztes Ildikó, Schobert Lara és Király Gábor örült a kezdeményezésnek

Rubint Réka támogatta a lányát, Larát, aki Varga Miklóssal, Keresztes Ildikóval, és Király Gáborral közösen szerepel a klipben 

Jelenleg azonban az iskola a legfontosabb, és a szerepléseket sem munkának tekinti Norbi és Réka legidősebb gyereke. 

“Sosem azért vállalom el ezeket a megkereséseket, hogy ezzel kitűnjek, az Instagram oldalam sem azért van, hogy közvetítsek vele valamit, hanem mert szeretem. Ez nekem nem a munkám, azért foglalkozom vele, mert örömmel tölt el és élvezem. A felkéréseknél figyelembe veszem, mennyire komoly és honnan érkezik, ez alapján döntünk a szüleimmel együtt.”

Schobert Lara

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top