nlc.hu
Sztárok

Török sorozat sztár

Ő az egyik legsármosabb török színész – most sokáig nézheted majd Can Yamant, a török Jason Momoat

A szerelem íze címmel vadonatúj török sorozatot indított június 1-től a Life TV.  Főszerepben a Szulejmán gyönyörű sztárja, Özge Gürel és Törökország egyik legsármosabb férfi színésze, Can Yaman.

Hajdú Péter nem kisebb célt tűzött ki, mint hogy a Life Tv nézettségét rövid idő alatt feltornázza, ehhez pedig minden eszközt bevet.

“Az a célunk, hogy a Life három éven belül a legnézettebb öt kábeltévé között legyen a 117 magyar nyelvű csatorna sorában” – mondta nemrég a Story magazinnak a vezérigazgató, aki gyorsan meg is kezdte az átalakításokat, ami néhányaknak fájt. Viszont jól látszik, hogy az új Life TV valóban a nézők kegyeire hajt. Például a mostanában nagy sikerű török sorozatokból is felkerült egy a kínálatba, a szerelmi történetben a Szulejmán sztárja és a török Jason Momoaként emlegetett Can Yaman szerep.

Can Yaman és Özge Gürel a Szerel íze török sorozatban a Life TV műsorán

Can Yaman és Özge Gürel a Szerelem íze török sorozatban a Life TV műsorán

A török sorozatgyártás egyik legizgalmasabb darabja hétköznap esti, 20:00-kor kezdődő idősávra került a Life TV-n. A szerelem íze című telenovella a törököktől megszokott színvonalat hozza: szép, luxus környezetben játszódik, sztárok főszereplésével. A történet Nazli, a nagy álmokat dédelgető, egyetemi tanulmányait szakácsnőként finanszírozó fiatal lány és titokzatos, dúsgazdag munkaadója, Ferit között szövődő szerelem kibontakozását meséli el. A sorozat erőssége lehet még az is, hogy a 81 epizódos prémium sorozat bepillantást enged a török gasztronómia rejtelmeibe is.

Özge Gürel A szerelem íze című török sorozatban
Megnézem
Összes kép (5)

A szerelem íze női főszereplője a Szulejmán című sorozat gyönyörű sztárja, Özge Gürel, aki amellett, hogy hazája egyik legújabb sorozatcsillaga, világmárkák keresett reklámarca és csaknem 4 milliónyian követik az Instagramon. Történetbeli párja az a Can Yaman, aki filmszínészi karrierje mellett ügyvédként is dolgozik, 6 milliós Instagram követőtáborral rendelkezik, Törökország egyik legsármosabb férfi sztárjának tartják, és gyakran a török Jason Momoaként is emlegetik.

Can Yaman, török sztár, akit Jason Momoahoz hasonlítanak

Can Yaman, török sztár, akit Jason Momoahoz hasonlítanak (Fotó: Can Yaman Instagram)

Szerinted is hasonlítanak? 

Can Yaman a törökök egyik legvonzóbb színészének tartott sztár: 

A török sorozatok mindig jól mennek: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top