nlc.hu
Sztárok

Szegedi Fecsó új párja a szépségversenyző Kiss Vivien

Először szólalt meg Szegedi Fecsó új párja, a szépségversenyző Kiss Vivien

Újra rátalált a boldogság Vasvári Vivien exférjére, új barátnője 16 évvel fiatalabb.

Már fél éve új párja van Szegedi Fecsónak. A 40 éves üzletember választottja a korábban a Miss Europe Continental Hungary szépségversenyen is induló, 16 évvel fiatalabb Kiss Vivienértesült a Blikk.

Szegedi Fecsó

Míg barátnője vidéken, addig Fecsó a fővárosban él – Forrás: szegedifecsofficial / Instagram

Ősszel ismertük meg egymást egy szórakozóhelyen, ahol sokat beszélgettünk, de szilveszterig nem történt semmilyen előrelépés. Akkor feljöttünk a barátnőimmel Szombathelyről bulizni, Fecsó csatlakozott hozzánk, aztán onnantól alakulgat a kapcsolatunk” – árulta el a jelenleg a családi mezőgazdasági vállalkozásban dolgozó Vivien, aki gyakran utazik a fővárosba szerelméhez. Elmondása szerint még nincs napirenden az összeköltözés, egyelőre maradnak a távkapcsolatnál.

A bulvárlapnak azt is elárulta, hogy a szülei is megkedvelték a válása után a szingliséget sokáig élvező Fecsót, a korkülönbség pedig egyáltalán nem zavarja. „Érett társat kerestem magam mellé, rá pedig fel tudok nézni, nagyon talpraesett, ő egy igazi férfi” – vallotta be Kiss Vivien.

Olvass még Szeged Fecsóról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top