nlc.hu
Sztárok

Várkonyi Andrea nem először kezd mindent elölről

Várkonyi Andreának nem először kell felállnia a padlóról

A műsor nélkül maradt tévésnek nem először kell újjáépítenie az életét.

Hajdú Péter nemrég egy tollvonással szüntette meg Várkonyi Andrea műsorát, ám a tévés nem esett kétségbe, hiszen élete 45 éve alatt állt már fel nehezebb helyzetekből is – írja a legfrissebb BEST magazin. A lap írása szerint Várkonyi Andrea olyan, akár egy főnixmadár, hiszen időről időre fel kell támadnia, újjá kell építenie az életét. Soha nem kesergett, alkalmazkodott a változásokhoz, tette a dolgát, ahogyan azt kislányként orvos szüleitől látta. A szeretet, a kislányáért érzett felelősség és az a hit, hogy bármilyen nehézséget le tud győzni vezérli.

Várkonyi Andrea

Várkonyi Andreának időről időre újjá kell építenie az életét – Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Az akaraterőt édesanyjától örökölte, aki kis híján életét vesztette, amikor a műsorvezetőt világra hozta. Az orvosi egyetem elvégzése után, majd az egyre sikeresebb tévés karrier közepette került először padlóra, amikor kiderült, nem lehet gyereke. Erre ráment a házassága is.

2018 volt élete mélypontja: otthagyta a TV2-t, és szakított Bochkor Gáborral. Minden téren újjá kellett építenie magát, és ő nem habozott. Határozottan továbblépett, tudván, ez az ő és a kislánya érdeke is.

Egyelőre nem tudni, milyen új feladatot bíznak Várkonyi Andreára a Life TV-nél, műsora megszüntetését azonban szomorúan fogadta. Nagy feladat lesz számára a továbbiakban az is, hogy párra találjon a Zsidró Tamással való szakítása után, hiszen korábban többször mondta: hiányzik neki egy társ.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

Best magazin

Olvass még Várkonyi Andreáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top