nlc.hu
Sztárok

Kapocs Zsóka kiakadt

Kapocs Zsókánál betelt a pohár

Kapocs Zsóka teljesen tehetetlen a helyzettel kapcsolatban.

Kapócs Zsókát két éve zaklatják közösségi oldalán, amit eddig lazán vett. A mindennapos, de sokszor kellemetlen, tolakodó, pikáns üzenetekkel kapcsolatban most betelt nála a pohár, és ha szükséges, megteszi a jogi lépéseket is – írja a Blikk.

“Már nem is tudom, honnan indult az egész. Nagyjából két éve ír ez az ember mindennap. A profilképén egy gyermek van, a neve pedig rejtély, csak annyi látszik, hogy Facebook-felhasználó. Nem tudom törölni, letiltani, a profilját nem tudom megnézni, de még válaszolni sem tudok neki. Nem is értem, hogyan működhet így ez az oldal. Érdekes, hogy sokszor tesz fel kérdéseket, de vajon miért, ha tudja, hogy úgysem tudok neki válaszolni…” – mondta Kapócs Zsóka, akinek nagyon elege van.

Kapócs Zsókának elege van

Két éve tart már Kapócs Zsóka zaklatási ügye. Fotó: Kapócs Zsóka/Instagram

“A legtöbbször bizarr, „nyálcsorgatós” üzeneteket ír. Sajnos ebben van már „rutinom”, volt, hogy férfiak illetlen, tolakodó üzeneteket küldtek, de ezeket eddig mindig le tudtam állítani, ezt a titokzatos zaklatót azonban sehogyan sem” – mondta Kapócs Zsóka.

(Nyitó kép: Kapócs Zsóka/Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top