Peller Mariann olyat mutatott, amit eddig talán még sosem láttunk tőle

nlc | 2020. Június 20.
Peller Mariann mindig tud meglepetést okozni.

Peller Mariann nem volt megelégedve testével, ezért életmódot váltott. A sok otthoni edzésnek és kitartó munkájának köszönhetően 10 kilótól szabadult meg, a futás mellett pedig a jógát is megszerette. Olyannyira, hogy gyakorlatilag profi szinten űzi.

“A jóga fiatalít, rugalmassággal, energiával tölti fel a testet, oldja a lelki blokkjainkat. Megtanítottam a 7éves fiamnak pár jóga pózt, mert kérte. Előfordult, hogy nem voltam odahaza, amikor megfájdult a pocakja, hát fogta magát, és csinált pár szakszerű gerinccsavarást. Jobban is lett” – írta a fotóhoz Peller Mariann, aki rettentő vékony lett.

“Miután 2019. márciusában megkezdtem a következetes testedzést, júliusig már szépen alakulgattam, de egy ponton elakadtam. Egyik este rátaláltam Kiss Virág fitness világbajnok, sugárzó csodanő oldalára, ritka inspiráló volt. Akkor határoztam el, hogy a 36. születésnapomra megajándékozom magam egy Kiss Virág által összeállított, személyre szabott étrenddel. Augusztus elsejével, két nappal a szülinapom után megkezdtem a szénhidrát-számolásos, pontosan kimérős, napi ötszöri étkezéses, mindent előre, magamnak megfőzős étrendet. Kellett jó pár hét, mire hozzászoktam. Reggelire többnyire zabkását, bogyós gyümölccsel, tízóraira kókusztejes smoothie-kat, ebédre mindig kevéske halat, kb. két-három evőkanál rizst és szintén kis adag cukkinit/brokkolit/salátát/sütőtököt ettem. Uzsonna leggyakrabban Virág-féle, isteni tojáskrém volt, 2-3 zabszelettel. Vacsora vagy brokkoli krémleves vagy saláta, tojásfehérjével. Voltak komoly elakadások, de Virág mindig mellettem volt, terelgetett, biztatott, motivált” – írta le fogyásának történetét Peller Mariann. 

Olvass még Peller Mariannról az nlc.-n:

(Nyitó kép: Peller Mariann/Instagram)

Exit mobile version