nlc.hu
Sztárok

Peller Mariann sokat fogyott

Peller Mariann rengeteget fogyott – bomba formában van a műsorvezető

Peller Mariann nem volt megelégedve a testével, ezért változtatott.

Bár sosem gondoltuk volna, Peller Mariann mindig is küzdött a kilókkal, és kemény diéta eredménye volt, hogy úgy nézzen ki, ahogy a képernyőn láthatjuk. A műsorvezető az utóbbi években – elmondása szerint – elengedte magát, nem tetszett neki, amit a tükörben látott. Éppen ezért fogyókúrába kezdett, megtalálta a megfelelő módszert, és leadta a plusz kilókat – most bomba formában van, fantasztikusan néz ki, ezt pedig a legújabb fotóin is látszik.

Kocogással kapcsolódik ki:

Testhez simuló, nőies ruhákat visel:

,,A két kép között 10 hónap és kereken 10 kg a különbség. Jöjjön az átalakulás étkezés része! Miután 2019. márciusában megkezdtem a következetes testedzést, júliusig már szépen alakulgattam, de egy ponton elakadtam. Egyik este rátaláltam Kiss Virág fitness világbajnok, sugárzó csodanő oldalára, ritka inspiráló volt. Akkor határoztam el, hogy a 36. születésnapomra megajándékozom magam egy Kiss Virág által összeállított, személyre szabott étrenddel. Augusztus elsejével, két nappal a szülinapom után megkezdtem a szénhidrát-számolásos, pontosan kimérős, napi ötszöri étkezéses, mindent előre, magamnak megfőzős étrendet. Kellett jó pár hét, mire hozzászoktam. Reggelire többnyire zabkását, bogyós gyümölccsel, tízóraira kókusztejes smoothie-kat, ebédre mindig kevéske halat, kb. két-három evőkanál rizst és szintén kis adag cukkinit/brokkolit/salátát/sütőtököt ettem. Uzsonna leggyakrabban Virág-féle, isteni tojáskrém volt, 2-3 zabszelettel. Vacsora vagy brokkoli krémleves vagy saláta, tojásfehérjével. Voltak komoly elakadások, de Virág mindig mellettem volt, terelgetett, biztatott, motivált. Volt, hogy váltogatni kellett a napi szénhidrátbevitel mértékét, hogy újra beinduljon a változás. Végtelenül hálás vagyok Virágnak, amiért hitt bennem, erőt adott. De az az igazság, hogy soha ilyen akaraterő és kitartás nem szállt meg, mint az elmúlt 8 hónapban. Legközelebb jön a lelki rész”írta korábban Peller Mariann a közösségi oldalán.

Olvass még Peller Mariannról az nlc.-n:

peller mariann

Peller Mariann (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top