nlc.hu
Sztárok

56 éves Courteney Cox

Bombaalakot villantott az 56 éves Courteney Cox, a Jóbarátok Monicája

Remekül érzi magát a bőrében az 56 éves Courteney Cox, és ezt meg is értjük!
Courteney Cox 56 éves lett

Különös videóval ünnepelte 56. születésnapját Courteney Cox, a Jóbarátok Mónicája. A színésznő, akinek a lánya már tizenhat éves, júniusban ünnepelte az 56. születésnapját. A kijárási korlátozások, és a koronavírus miatt, azonban egy tavaly készült videóval mutatta meg, hogy a kor csak egy szám, és most is remekül érzi magát a bőrében!

View this post on Instagram

Gracefully diving into this next year… #oaf

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial) on

Courtney 1999-ben ment hozzá David Arquette színészhez, akivel 2013-ban váltak külön az útjaik. Egyetlen gyermeke, a mai 16 éves Coco 2004-ben született, és ki más lenne a keresztanyja, mint a színésznő legjobb barátnője, Jennifer Aniston.  Coco egyébként elképesztően tehetséges, na nem színészkedik, mint a szülei, hanem énekel. Elég jól!

A Jóbarátok Monicájára a válás után újra rátalált a szerelem. A Snow Patrol frontembere, Johnny McDaid a pasija, aki bár eljegyezte 2014-ben, ezt később lefújták, ám ma is együtt vannak. Boldogok, sokat zenélnek otthon együtt, ám házasságról, és lánykérésről nem beszélnek.

View this post on Instagram

My one. Happy Valentine’s Day ♥️

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial) on

Te is szeretted a Jóbarátokat!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top