nlc.hu
Sztárok

Michele Morrone fiai

Ilyen csodaszépek a fiai Michele Morrone-nak, a 365 nap című mozi férfi főszereplőjének

Négy évig volt házas, két csodaszép fiú édesapja Michele Morrone, aki elvállalt a férfi főszerepet, a 365 nap című moziban.

Mi is beszámoltunk róla, hogy egy végtelenül gagyi, semmiről szóló, felszínes erotikus film tartja lázban a Netflix felhasználókat. Magyarországon is 365 nap lett az elmúlt időszak legnézettebb filmje. Hát mindenki döntse el maga, hogy hajlandó e 2 órát áldozni erre az életéből, de ez a cikk most azoknak szól, akik szeretnének többet megtudni azokról, akik hajlandóak voltak szerepelni ebben.

A lengyel erotikus film, ami után visszasírod A szürke ötven árnyalatát

365 nap: lengyel erotikus filmért rajong a magyar (Fotó: Netflix)

A maffiózó Massimot alakító Michele Morrone idén októberben lesz harminc éves. Olaszországban született, apja az építőiparban dolgozott, anyja azonban meghalt, amikor Michele 12 éves volt. A korábban kertészként dolgozó férfit először a modellvilág fedezte fel, majd 2015-ben szerepet kapott egy olasz filmben. Egy évvel később a Szombat esti láz olasz verziójában koptatta a táncparkettet, közben a zenei karrierjére is koncentrált. Hogy ez vezetett e oda, hogy a 2014-ben, Rouba Saade nevű hölggyel kötött házassága megromlott, azt nem tudni, de a pár 2018-ban a válás mellett döntött. “A szakítás után azt gondoltam, felhagyok a színészettel, mert a depresszió eluralkodott az életemben“- mondta a 365 nap című mozi bemutatója kapcsán.

A házasságuk alatt két közös gyermekük született. Marcus most hatéves, öccse Brandon pedig három. A srácok és az apjuk között nagyon erős a kapcsolat, ráadásul kiköpött úgy néznek ki, mint a híres papa. “Két életet hoztam ebbe a világba. Semmi más nem számít”– írta egy közös fotóhoz a színész az Instán, aki egy másik fotóhoz azt írta: Végtelen szeretet az, amit a fiai iránt érez.

View this post on Instagram

Ho messo al mondo due vite. #nothingelsematters

A post shared by Michele Morrone (@iammichelemorroneofficial) on

A Medici, és az Il Processo  sorozatok után kapta meg idén a férfi főszerepet a 365 napban. A netes pletykákkal ellentétben Michele állítja, hogy nem jött össze a forgatáson a kolléganőjével, vagyis jelenleg szingli. Azt is kijelentette, hogy a filmben látható szexjelenetek nem valóságosak. “Valóságosnak tűnik? Hát, köszi, akkor jó színészek vagyok, mert nem volt az”– mondta, hozzátette azt is, hogy sokat gondolkodott azon, hogy elvállalja e a szerepet, de nemzetközi sikerre vágyott, és azt megkapta a mozitól. Hát, ő tudja.

Mi a helyzet A szürke ötven árnyalatának főszereplőivel?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top