nlc.hu
Sztárok

Tücsi szülés utáni alakja

Néhányan kiakadtak: így néz ki Tücsi két évvel a szülés után narancsbőrrel, striákkal

A szülés óta nincs megelégedve az alakjával Tücsi, aki most tudott betervezni a napirendbe több mozgást. Megmutatta, honnan indul, néhány követője viszont álszenetnek gondolja.

Nem másokhoz hasonlítja magát Aryee Claudia Dedei, azaz Tücsi, amikor azt mondja: ideje összeszednie magát és kemény edzésbe kezdenie, hogy a szülés után két évvel visszanyerje a régi alakját. Ennek ellenére egyesek álszentnek tartják a legutóbbi posztját. Pedig ő csak azt mondta el, hogyan érzi magát.

Amikor korábban ugyanígy elmondta, mennyire elégedetlen az alakjával, a követői biztatták a frissen szült kismamát, hogy remekül néz ki. 

“Nem gondoltam volna, hogy idén felveszek kétrészes bikinit, azt pedig végképp nem, hogy ezt ki is fogom posztolni. Takargattam a hasam, nehéz volt elfogadni. Tulajdonképpen még mindig nehéz, főleg amikor a közösségi média arcátlanul emlékeztet a szülés előtti fotóimmal. De most egyik pillanatról a másikra megtört a jég, valahogy természetessé vált az, aminek egyébként is természetesnek kellene lennie. Egy végtelenül hálás kisMancs mosolyog rám minden nap, ennél nincs fontosabb a világon és amilyen kis aktív, neki köszönhetően hamarosan meg lesz a szülés előtti alakom” – írta tavaly nyáron a modell-műsorvezető.

Remekül nézett ki szülés után néhány hónappal Tücsi bikiniben: 

Megnézem
Összes kép (3)

Mostani biknis képéhez ennyit írt: 

“.. hogy milyen szülés után a testem? Két éve nem jutott időm edzeni, de hamarosan újra belevágok! Így úgy döntöttem, hogy megmutatom Nektek, hogy milyen most az állapotom striákkal, narancsbőrrel mielőtt belevágok a kemény kiképzésbe. Szerettem volna, hogy lássátok, hogy honnan indulok…”

Itt van fotó nagyban, hogy megnézd Tücsi alakját két évvel a szülés után: 

Tücsi megmutatta, hogyan néz ki a teste szülés után két évvel (Fotó: Instagram)

Tücsi megmutatta, hogyan néz ki a teste szülés után két évvel (Fotó: Instagram)

Itt elolvashatod a hozzászólásokat is. Volt, aki álszentnek nevezte Tücsit, voltak, akik csak gratuláltak, néhányan azt gondolták, ez már az utána kép és a modell a végeredményt mutatja meg. 

Videban Tücsi megmutatja, pontosan mi a gondja az alakjával, megmutatta a striáit, a lötyögő bőrét is és néhány, neki már bevált praktikát megosztott a nézőkel.

Szülés után:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top