nlc.hu
Sztárok

Emilio bevállalta a gyantát, ordítás lett a vége

Emilio bánja, hogy igent mondott, hatalmas ordítás lett a sztori vége

Nagy mellénnyel állt bele, ordítás lett a vége. Emilio megbánta, amikor igent mondott a feleségének.

Kellemes kikapcsolódásnak indult az a délután, amelyen az Emilio família úgy döntött, nyakába veszi a várost és meglátogatják rég nem látott barátaik. Így felkeresték egyik kozmetikus ismerősüket is, akinek társaságát a járványhelyzet miatt már jóideje nélkülözniük kellett, Emilio gyermeki lelkesedéssel élvezkedett a kozmetikában, ahol nemcsak a szempilla feltöltését figyelte meg, de egy gyors manikűr is belefért neki.

Emilio nagyon ad a megjelenésére (Fotó: Instagram) 

Emilio nagyon ad a megjelenésére (Fotó: Instagram) 

„Emilio nem is tudná tagadni, hogy mennyire szereti, ha hölgyek veszik körül, pláne olyanok, akik „megszépítik”. Imád szoláriumba járni, szereti, ha rendben van a haja és kifogástalan a megjelenése. Szerintem egy ilyen helyet, mint a kozmetika, sokkal jobban értékel, mint én. Más kérdés, hogy egy gyantázást sosem bírna ki” – mondta Tina, akinek férje kapott az alkalmon és mindenki meglepetésére bevállalt egy lábgyantát.

Utólag kiderült, hogy ezt nem gondolta át, Pedig elég lett volna felidéznie Mel Gibson híres jelenetét, hogy csak egyet mondjunk.

Emilio ordítva viselte a gyantázás fájdalmát és szinte könyörgött, hogy hagyják abba a szőrszálak eltávolítását.

„Végül kibírtam, de ez valami rémes volt! Minden elismerésem a hölgyeké, akik ezt kibírják. Sőt, nemhogy kibírják rendszeresen alávetik magukat ennek. Ha tehetném, kifejlesztenék egy olyan módszert, amivel ez a művelet fájdalommentes. Addig is, drága hölgyek, le a kalappal előttetek” – mondta a Drága családomban Emilio, aki korábban hasonlóan jól bírta az akupunktúrát is.  A zenész végül revansot is vett, hiszen nemcsak a kozmetikus, de a manikűrös lábát is legyantázta. Azonban csalódnia kellett, hiszen a hölgyek – vele ellentétben – rezzenéstelen arccal állták a próbát. 

Megnézem
Összes kép (4)

Gyakran hangos az Emilio família: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top