nlc.hu
Sztárok

Gyereke születik Herceg Dávidnak

Gyereket vár a népszerű énekes, Herceg Dávid felesége

Herceg Dávidéknál pár hónapja került sor az esküvőre, most pedig bővül a család.

Herceg Dávid és felesége, Bianka márciusban házasodtak össze, majd egy hosszabb nászútra utaztak, ahonnan aztán a koronavírus okozta káosz miatt kicsit nehézkesen tudtak hazajönni. Ráfért már a pihenés az énekesre, hiszen az elmúlt időszakban nagyon sok fellépése volt, és több új dalt is kiadott. Mióta hazaértek a Maldív-szigetekről, szintén a munkáról szóltak a hétköznapjai, most pedig egy örömhírt jelentettek be szerelmével:

úton van a baba, bővül a család.

Bővül Herceg Dávid családja

Bővül Herceg Dávid családja

Mondanunk sem kell, a kis jövevényhez ezrek, köztük sok híresség gratulált a párnak. A hírt Herceg Dávid felesége, Bianka is megosztotta a közösségi oldalon, ugyanazzal a képpel, de más írással.

,,Örömmel osztom meg veletek is a hírt, egy újabb áldás érte az életünket, gyermekünk lesz! A világ legcsodálatosabb érzése, amit nem lehet szavakba önteni. Anya leszek. Nagyon várlak, várunk már életem…” – írja Pál Bianka, aki egyébként influenszerként lett ismert.

Hírességek, akiknél hamarosan jön a baba:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top