nlc.hu
Sztárok

Sírástól volt hangos az Operettszínház

Megszólalt az Operettszínház egyik megalázott dolgozója: ,,A folyosón síró kollégák látványa mindennapos volt”

Régóta sejteni lehet, hogy valami nincs rendben a Budapesti Operettszínház portáján.

Szinetár Dóra hangosan távozott az Operettszínházból, sok év után hagyta ott a teátrumot. Részleteket nem közölt a távozás okairól, azonban sejteni lehetett, mi áll a háttérben – ez pedig az elmúlt hetekben be is bizonyosodott. Az Index nyilvánosság elé tárta a színház munkatársainak panaszait. Arról beszéltek, hogy mérgező a légkör a Nagymező utcai teátrumban, a menesztett gazdasági igazgató, Kriza Zsigmond és a jelenlegi főigazgató, Kiss-B. Atilla megalázza, sőt előbbi zaklatja a munkatársakat.

A Story megkeresett egy áldozatot, aki név nélkül ugyan, de mesélt arról, mi folyik a színházban. „A volt ügyvezető igazgató vezetése alatt több mint harmincan távoztak az adminisztrációs munkatársak közül. A megalázó hangnem, a folyosón síró kollégák látványa mindennapos volt − meséli. − A távozók két kivétellel nők voltak. Én is többször kerültem nagyon felkavaró helyzetekbe. Sokszor beszéltek velem olyan megalázó módon ő és a főigazgató is, hogy az már elviselhetetlen volt. Ráadásul egy ponton túl egyre több magánéleti elem került az ügyvezetővel való megbeszéléseinkbe. Be kellett számolnom a színészek magánéletéről: ki kivel volt együtt, és pontoznom kellett a művésznőket, milyen erős a kapcsolatuk a párjukkal” – állítja az áldozat, aki azt is elmondta, hogy többször próbáltak beszélni az illetékesekkel, de senki nem hallgatta meg őket.

Story címlap

Story magazin címlap

További hírek az Operettszínházzal kapcsolatban:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top