nlc.hu
Sztárok

Nyári Dia bikinis leánybúcsúja jól sikerült

Nyári Dia bikinis leánybúcsúja remekül sikerült

Hamarosan férjhez megy Nyári Dia, akit most a barátnői egy jól sikerült hétvégével búcsúztattak.

Kétszer halasztotta el az esküvőjét Nyári Dia, és csak májusban derült ki, hogy párjával mégis egybekelnek idén. A pontos dátumról nem beszélt, de a fehér ruhás fotójánál annyit elárult: hamarosan összeházasodnak Danival. Erre utal az is, hogy a színésznőt minap a barátnői egy ottalvós leánybúcsúval lepték meg.

Nyári Dia bikinis leánybúcsúja jól sikerült (Fotó: Instagram)

Nyári Dia bikinis leánybúcsúja jól sikerült (Fotó: Instagram)

Ott volt többek közt Munkácsy Kata és Görgényi Fruzsina, akikkel Dia még a Barátok közt forgatásán ismerkedett meg. Bár Kata már nem dolgozik velük, a kapcsolatuk nem szakadt meg, Dia éppen tavaly osztotta meg örömhírt, amikor a barátnője felkérte Hanka lánya keresztanyjának, és Kata most sem hiányozhatott az ünneplésről.

Görgényi Fruzsina nagyon élvezte Nyári Dia leánybúcsúját: 

Diát egy vidéki villába vitték a barátai, ahol italokkal, ételekkel várták a menyasszonyt, volt a helyszínen medence is, így napközben ott hűsöltek, este pedig egy jó hangulatú vacsorával és ünnepi tortával lepték meg a színésznőt a többiek. 

Néhány pillanatkép Nyári Dia leánybúcsújáról: 

Megnézem
Összes kép (7)

 

Czinege Anna is ott volt a bulin, és megosztott egy képet a jól sikerült leánybúcsúról: 

Ritka, hogy egy sztár a leánybúcsújáról beszámol:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top