nlc.hu
Sztárok

Hopp Csilla ártatlannak vallja magát

L.L. Junior exfeleségét továbbra is gondatlanságból elkövetett emberöléssel gyanúsítják, Hopp Csilla ártatlannak vallja magát

Az ügyészség továbbra is gondatlanságból elkövetett emberöléssel gyanúsítja Hopp Csillát.

Lassan egy éve történt L.L. Junior és Hopp Csilla kisfia, Dávidka balesete. A kisfiú kiszaladt az útra, és elgázolta egy autó – a helyszínen életét vesztette. A zenész és volt felesége között sokáig háború zajlott, ám azt mondják, mostanra rendeződött a viszonyuk. L.L. Junior jelenlegi felesége gyereket vár, sokat van nála a nagyobbik fia, Csilla viszont nem nyugodhat meg, hiszen az ügyészség továbbra is gondatlanságból elkövetett emberöléssel gyanúsítja.

,,Jogilag ez egy nagyon bonyolult ügy. Azt gondolom, hogy ebben a tényállásban, amivel gyanúsítva van Csilla, abból a szempontból nem azt mondom, hogy kuriózum, de egy bonyolult, összetett ügy” – árulta el a Mokkában Hopp Csilla ügyvédje. 

,,Mi azt mondanánk, hogy nem is kellene gyanúsításnak lennie, hiszen nem történt bűncselekmény. A büntetőeljárás az nem azzal indult, hogy Csillát meggyanúsították, hanem a baleset után nem sokkal elkezdődött. (…) Bejelentettünk egy panaszt a gyanúsítással szemben, ám az elutasításra került, ez azonban nem egy meglepő dolog” – mondta a jogi szakértő.

Azt is elmondta, hogy előfordulhat, hogy senkit sem találnak bűnösnek. Most azt vizsgálja a nyomozóhatóság, hogy Csilla odafigyelt-e kiskorú gyermekére, fogta-e a kezét és vigyázott-e, hogy ne szaladjon ki az úttestre. Az ügyvéd állítása szerint előfordulhat, hogy mindez megtörtént, de a gyermek így is kirántotta a kezét édesanyja szorításából és kifutott az útra, amit már senki nem tudott megakadályozni. Kiderült továbbá, hogy Hopp Csilla továbbra is ártatlannak vallja magát. 

Dávidka balesetének részletei:

hopp csilla

Hopp Csilla (Fotó: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top