nlc.hu
Sztárok

Shane Tusuppal edz Bogdán Ádám

Odavan Shane Tusup edzésmódszereiért a focista Bogdán Ádám

Bogdán Ádám nagyon élvezi a munkát Shane Tusuppal.

A Bolton-szurkolók az év játékosának választották, kipróbálhatta magát a világhírű Liverpoolban, majd Skóciában is védett Bogdán Ádám, aki a minap aláírt a Ferencvároshoz, és kész arra, hogy 32 évesen bemutatkozzon az NB I-ben.

Shane Tusup és Bogdán Ádám

Shane Tusuppal készül a focikapus Bogdán Ádám – Fotó: nlc-montázs / (b) MTI Fotó: Czeglédi Zsolt, (j) MTI Fotó: Illyés Tibor

A Vasas-nevelésű kapus egy ideje főleg az edzőteremben próbálja kihozni magából a maximumot, és ebben – Szoboszlai Dominikhoz hasonlóan – őt is a Nicsak, ki vagyok? című műsorban is szereplő úszóedző Shane Tusup segíti.

Én nagyon élvezem a munkát, kemény, de specifikus. Shane Tusup egy edző, a szó szoros értelmében, akinek az a feladata, hogy a legjobbat kihozza belőled, és ezért mindennek utána néz, és dolgozunk olyan dolgokon, amikről azt gondoljuk, hogy segíteni fog a kapusszakmában” – mondta el a DIGI Sport híradójának.

Forrás: DIGI Sport / Sport24

Olvass még Shane Tusupról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top