nlc.hu
Sztárok

Összetört a gyásztól Pécsi Ildikó

Teljesen összetört a férjét gyászoló Pécsi Ildikó

A színművésznő férje, Szűcs Lajos évek óta harcolt a betegségével.

Mint arról beszámoltunk, 76 éves korában elhunyt Szűcs Lajos, az 1968-as, mexikóvárosi olimpián aranyérmes labdarúgócsapat tagja. A Ripost úgy tudja, férje halála miatt teljesen összeomlott a gyásztól Pécsi Ildikó, szerettei vigyáznak rá.

Pécsi Ildikó

Felfoghatatlan veszteség érte Pécsi Ildikót – MTVA Fotó: Zih Zsolt

Ildikó néni most nincs abban az állapotban, hogy bármit is képes legyen mondani” – nyilatkozta a bulvárlapnak egy hölgy – amikor a színésznőt keresték telefonon – aki feltehetően el sem mozdul a színésznő mellől, ahogyan a fia, Csaba sem. 

A 80 éves Pécsi Ildikó több mint fél évszázadon át élt boldog házasságban a legendás focistával, rajongásig szerették egymást. Szűcs Lajos az elmúlt években szinte folyamatosan kórházi kezelésre szorult, 2018-ban vastagbélrákkal műtötték. „Nagyon reménykedünk, hogy felgyógyul, de elfogadtam, hogy örökre el is veszíthetem őt. Nem tudom, hogyan élhetnék nélküle, hiszen 50 éve vagyunk házasok” – vallotta be letörten tavaly júliusban a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő.

Pécsi Ildikó és Szűcs Lajos legendás szerelme:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top