nlc.hu
Sztárok

Elvetélt Jamie Oliver felesége, Jools

A kijárási korlátozás alatt újra elvetélt Jamie Oliver felesége

Nagyon szeretne egy hatodik gyermeket Jamie Oliver felesége, ám az asszony ötödször is elvetélt az elmúlt hetekben. Erről egy brit podcast adásában mesélt.

Jamie Oliver felesége, Jools öt csodálatos gyermek édesanyja. Poppy 18 éves, Daisy 17, Petal 11 esztendős, Buddy kilencéves, a legkisebb csemetéjük, River pedig 2016-ban született.  Jools az elmúlt 4 évben három, házassága alatt pedig összesen öt fájdalmas vetélésen esett át. Legutóbb a koronavírus-járvány korai szakaszában veszítette el a magzatát. Derül ki a Daily Mail legfrissebb cikkében. 

Jamie oliver és családja

Jamie Oliver és családja 2016-ban. (fotó: Getty Images)

Arról egy friss podcast adásban beszélt Jools, hogy az ötödik vetélése alig néhány hete történt.  “Nagyon szeretnék még egy gyermeket. Erről nem mondtam le. Azonban mentálisan és fizikailag is szeretnék felkészülni rá. Hiszen csak pár hete vetéltem el újra, és lassan 46 éves leszek. Nagyon boldog családban élünk, és azt már eldöntöttem, hogy még egy évet adok magamnak, hogy bűvöljünk. Ha nem sikerül a gyermekáldás, akkor lezárom ezt a fejezetet“- mondta Jools a  Made By Mammas podcast adásában. Hozzátette azt is, hogy nagyon hálás a sorsnak és a gondviselőnek, hogy öt csodálatos és egészséges gyermeke van.

Ismét elvetélt Jamie Oliver felesége, Jools

Jamie Oliver és Jools Oliver 2015-ben (fotó Karwai Tang/WireImage, Getty Images)

Jools egyébként néhány napja egy igencsak megható posztot írt férjének, a huszadik évfordulójuk kapcsán. “Ma 20 éve, hogy összeházasodtunk! Húsz izgalmas, boldog és csodás év a legjobb barátommal. Szerettük volna megújítani a házassági fogadalmunkat nyáron, de az még várhat. Egyébként huszonhét éve együtt vagyunk…Született öt fantasztikus gyerekünk és elvesztettünk öt kicsi csillagot az égen. Köszönöm, hogy úgy szeretsz, ahogy” – írta az Instagram oldalán.

View this post on Instagram

20 exciting, happy, fun wonderful years married to my best friend ❤️ we were due to renew our wedding vowels this summer but that can wait! 20 years married but together 27 years my first true love ❤️ Yes I drive you Bonkers and you probably deserve a medal etc..but being with you feels like home (and you know much I love to be at home)!!! I treasure the daily texts you send, you are romantic and constantly positive funny and a dedicated brilliant dad ❤️ we have created 5 wonderful children and lost our 5 little stars in the sky. Thank you for loving me the way you do ❤️ we did it, on to the next chapter x Was devastated to have lost out real wedding video in one of our house moves so this is cobbled together from home videos. Truly the happiest day with the most wonderful memories. Still 20 years later my dance moves need updating 🤣 better sort that out for our next wedding 🏹🤍 xxx

A post shared by Jools Oliver (@joolsoliver) on

Vetélésről tabuk nélkül:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top