Sztárok

Elmaradt egy tabletta? Ne legyen rá többé gondod nap mint nap! (x)

Mindennap odafigyelni, hogy el ne felejtsd bevenni a tablettát?

Elmaradt egy tabletta? Ne legyen rá többé gondod nap mint nap! (x)Van kényelmesebb megoldás! Válaszd te is a méhen belüli fogamzásgátlást, és ne legyen többé gondod nap mint nap a fogamzásgátlással! Arról nem is beszélve, hogy a használók átlagosan havonta 5-ször mulasztják el a tabletta időben történő bevételét, ami a teherbeesés kockázatát közel 10%-ra emeli!

Hallottál már a méhen belüli eszközökről?

A méhen belüli spirál olyan fogamzásgátló, amelyet nőgyógyász helyez fel a méhedbe, és 3-10 éven keresztül képes hatékony védelmet nyújtani a nem kívánt terhességtől. Az IUD-k, vagyis a méhen belüli fogamzásgátló eszközök több mint 99%-os hatékonyságúak. Mindegyik fogamzásgátló módszernél hatásosabbak.

Ha IUD-t használsz, annyit jelent, hogy élvezheted az odafigyelést szinte nem is igénylő fogamzásgátlás előnyeit. Évente csupán egyetlen kontroll szükséges, és bármikor kérheted a spirál eltávolítását!

Létezik hormonális és hormonmentes spirál is, a hosszú távú, visszafordítható fogamzásgátlást képviselve.

Elmaradt egy tabletta? Ne legyen rá többé gondod nap mint nap! (x)
A hormonmentes spirálok abból a szempontból is kedvezőbb választásnak bizonyulnak, hogy nincs semmiféle mellékhatásuk, ellentétben a hormontartalmúakkal. A hormonmentes spirálok általában nem befolyásolják a meglévő egészségügyi kondíciódat, míg a hormonális spirálok fejfájást, emlőérzékenységet és fokozott étvágyat is okozhatnak. Fontos még, hogy hormonális spirálokat nem használhatnak azok, akik mellrákban vagy valamilyen májbetegségben szenvedtek, esetleg trombózishajlamuk van.

Sőt, az eltávolítás után azonnal termékeny lehetsz, nem kell várni, amíg visszaáll szervezetedben az egyensúly.

Új high-tech, hormonmentes eszköz

A méhen belüli fogamzásgátlók közül kiemelkedik az IUB™ Rézgyöngy. Ez egy olyan hormonmentes eszköz, amely teljesen egyedülálló módon gömb alakban helyezkedik el a méh üregében. Nincsenek éles szélei, az átmérője pedig mindössze 15 mm. Ennek azért van nagy jelentősége, mert az európai nők méhének átlagos méretéhez képest a hagyományos T-alakú eszközök túl nagyok, ezért nagyobb eséllyel perforálhatják a méhet.

Elmaradt egy tabletta? Ne legyen rá többé gondod nap mint nap! (x)Így nem jár együtt olyan kellemetlen mellékhatásokkal, mint a testsúlynövekedés, a csökkenő libidó vagy a hangulatingadozás. További előnyös tulajdonságai közé tartozik, hogy használata nem befolyásolja a későbbi teherbeesés esélyét, szoptató anyukák számára is biztonsággal ajánlott, a felhelyezést követően rögtön hat, az eltávolítás után pedig a termékenység szinte azonnal helyreáll.

Az innovatív Rézgyöngy fogamzásgátlóról a www.rezgyongy.hu oldalon tudhatsz meg további részleteket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top