4 hónap után eljegyezték Demi Lovatót

nlc | 2020. Július 23.
Max Ehrich eljegyezte Demi Lovato énekesnőt. Az első randijuk egyébként csak márciusban volt.

A színész Max Ehrich szerdán tette fel a nagy kérdést az énekesnőnek, alig négy hónappal azután, hogy járni kezdtek. A 28 éves Max Malibuban a parton kérte feleségül Demi Lovatót, egy hatalmas, ragyogó gyémántgyűrűvel. A nagy pillanatot megosztották az Instagramon is, természetesen azzal az információval együtt, hogy Demi igent mondott.

“Amikor kislány voltam, az apukám mindig úgy hívott, hogy az ő kis partnere. Ez persze furcsán hangozhat az ő déli cowboy akcentusa nélkül. De számomra sokat jelent ez. Ma ez a szó új értelmet nyert, de most már hivatalosan is valaki más partnere vagyok “- tudatta a világgal Demi, majd a párjához, vagyis jövendő férjéhez az alábbi szavakat címezte. “Tudtam, hogy szeretlek, abban a pillanatban, hogy találkoztunk. Ez olyasmi, amit nem tudok körülírni, valakinek, aki még nem tapasztalta ezt. Soha nem éreztem ilyen feltétel nélküli szeretetet senki iránt (csak a szüleim iránt persze). Max, te soha nem akartad, hogy másmilyen legyek és kihozod belőlem a legjobbat. Megtiszteltetés, hogy igent mondhattam neked. Egyetlen poszttal nem lehet kifejezni azt, hogy mennyire szeretlek, alig várom, hogy családot alapítsunk és leélhessem veled az életemet. Örökké szeretni foglak, partnerem.”

A People magazin beszámolója szerint, az elmúlt hónapokban a pár a koronavírus-járvány miatt összeköltözött, így igazán közel kerültek egymáshoz. Bár alig 4 hónapja kezdtek randizni. Max már korábban is megkérte volna a függőségéből felgyógyulóban lévő Demi kezét, csak nem volt még kész a gyűrű.

Titkok és szerelmek!

Exit mobile version