nlc.hu
Sztárok

VV Kinga új párjáról mesélt

VV Kinga akkor lett szerelmes, mikor senkit sem keresett

Az egykori ValóVilág-szereplő eddig nem igazán volt túl szerencsés a párkapcsolatok terén.
vv kinga és kisfia

„Az élet sokáig nem sodort olyan férfit az utamba, aki mellett boldog, kiegyensúlyozott lettem volna”vallotta be a Blikknek Kutai Kinga. Hozzátette, új szerelme akkor toppant be az életébe, mikor erre a legkevésbé számított, ráadásul igazán mesébe illő módon.

„Velem megtörtént, amiről gyerekként álmodoztam” – árulta el az egykori reality-szereplő, aki testvére baráti társaságában ismerkedett össze Huszty Dániel labdarúgóval. „Amikor először köszöntem neki, tudtam, valami lesz köztünk.”

Bár szerelmét még csak két hónapja ismeri, VV Kinga egy hónapja össze is költözött a labdarúgóval. „Danival minden annyira egyértelmű volt” – magyarázza, majd hozzáteszi, új szerelme kisfiával is remekül kijön, ami döntő fontosságú volt a kapcsolatuk szempontjából. „Megfordult a fejemben, hogy lehet ez akármekkora szerelem, ha ők nem jönnek ki jól, inkább nem kell a kapcsolat.”

Olvass még többet VV Kingáról az nlc-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top