Sztárok
Szponzorált tartalom

Az „elérhető tengerpart” (x)

Budapest északi határában, a Pilis festői környezetében immár negyedik éve egy többmilliárdos beruházással hívták életre a hazai strandélet legizgalmasabb vízpartját, a Budapest tengerpartjaként elhíresült Lupa Beach-et és Dürer Öböl. A Lupa egy új minőséget hozott a nyári vízparti időtöltés terén a családoknak, a vízi- és beach sportot kedvelőknek, a baráti társaságoknak és mindazoknak, akik a nyarat egy karibi hangulatú, fehérhomokos vízparton képzelik el. A tó türkizkék vizével és a pálmafás part éttermeivel, koktélbárjaival csalogatja a látogatókat.

“A külföldi nyaralások lehetősége még meglehetősen bizonytalan, de azok számára, akik a távoli tengerpartok nyújtotta élményekre és környezetre vágynak, már elérhető alternatívát nyújt a Lupa Beach” – meséli Gerendai Károly, Budapest tengerpartjának megálmodója. “Sokan mondogatták az elmúlt években, hogy túl magasra tettem a Lupával a lécet, mert aki ilyen minőségre és környezetre vágyik, az inkább elutazik valahová külföldre, az átlag magyar igényeinek meg tökéletesen megfelel a Balaton is” – mondja a tulajdonos. “Azonban eddig is azt érzékeltük, hogy évről évre többen vannak, akik igénylik és értékelik a változatos, minőségi szolgáltatásokat, ugyanúgy, mint a pálmafás tengerpartot idéző helyszínt, főleg úgy, hogy az áraink versenyképesek az alacsonyabb színvonalú hazai versenytársainkkal” – teszi hozzá a tulajdonos.

Az „elérhető tengerpart” (x)

És valóban, Budapest északi határában kialakított Lupa Beach, karibi tengerpartok világát megidéző fehérhomokos partjával, kristálytiszta, türkizkék vizével valamint hangulatos vízparti éttermeivel és koktélbárjaival hamar egyedi színfoltja lett nemcsak Magyarországnak, hanem az egész közép európai térségnek.

 

 

“Lupa egyszerre van közel a városhoz, de távol a világ zajától és problémáitól. A parti fövenyen egy baldachinos napágyon elnyúlva olvasgatni vagy a laptopunkkal egy függőágyban fekve, esetleg egy éttermi teraszon üldögélve home office-ozni, egész más életérzés, mint otthon gubbasztani, amiből valószínűleg mostanra nagyon elege lett mindenkinek. Persze az aktív pihenést kedvelőinek is számos lehetőséget nyújt a Lupa” – folytatja Gerendai. „A beach sportok szerelmesei, a profi strandröplabda, strandfoci, strandkézilabda pályákat vehetik igénybe, a vízen pedig lehet SUP-ozni, wind- és kiteszörfözni, vitorlázni vagy akár búvárkodni, de itt működik Európa egyik legnívósabb wakeboard centruma, a Lupa Wake is” – sorolja a lehetőségeket a tulajdonos.

Ráadásul minden este 19-órától ingyenes a belépés Lupa Beach, ahol alkalmunk nyílik a vízparti büfék és bárok között korzózni egyet a sétányon vagy akár beülhetünk egy hangulatos vacsorára is.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top