A TV2-n folytatja Bernáth József! – Mindent a Love Bistro versenyzőiről

nlc | 2020. Augusztus 03.
Bemutatták a TV2 új műsorának szereplőit! Az is kiderült, hogy mely séfek csatlakoztak a Love Bistro stábjához.

Hamarosan elindul a TV2 új gasztro-reality műsora, a Love Bistro. Persze nem olyan könnyű követni ezeket a főzőműsorokat, mert a TV2 három ilyen tematikájú műsort is forgatott nyáron: a Séfek séfét, a MasterChef VIP-t és a ma bejelentett Love Bistrot, amelyben tizennyolc sztárpár lesz látható. Szemfüles nézők hétvégén már találkozhattak néhány plakáttal, amelyekből kiderült egy-két szereplő neve, de a hivatalos bejelentésre, csak most hétfőn került sor:

A Love Bistro sztárpár szereplői:

Love Bistro szereplők

Love Bistro szereplők

Love Bistro szereplők

Love Bistro szereplők

Love Bistro szereplők

Love Bistro szereplők

Love Bistro szereplők

Papp Szabi és felesége

Love Bistro

Dobó Ági és férje

A Love Bistro zsűrije:

Bernáth József séf, aki korábban a Konyhafőnökben zsűrizett évekig, és Baracskai Angéla, aki az Ide süss! adásaiban volt ítész. “Laza és jó  hangulat uralkodott a stúdióban. Olyan volt az egész, mintha otthon főztek volna a hírességek. Ez egy szerethető főzőműsor lesz!”- mondta Bernáth József.

Bernáth József és Baracskai Angéla a sajtótájékoztatón (fotó: nlc)

Miről szól a Love Bistro? És mivel készül a TV2 ősszel?

A TV2 őszi műsorai augusztus 24-én debütálnak, kivéve a MesterChef VIP, ami már augusztus 3-án képernyőre kerül. Visszatér a Mintaapák, augusztus végén újra lesz Sztárban sztár és hétfőtől péntekig lesz képernyőn a saját fejlesztésű Love Bistro. A készítők szerint, bár gasztroműsor van bőven a piacon, de a Love Bistro nézői valami egészen mást fognak kapni. “Óriási lehetőség ez, a TV2-től egy nagy bizalom jele. Az eddigi műsorok szigorúan a séfek körül forogtak, itt más lesz a helyzet. Itt nem a főzés technika, hanem a párok dinamikája  kerül majd a középpontba. A séfek inkább segítik, mint bírálják a versenyzőket, és elmondják a nézőknek, hogy mi zajlik a párok főzőpultjánál”- mondta a sajtótájékoztatón Rubin Kristóf producer, aki az elmúlt évtizedekben az RTL-nél dolgozott.

Hírek a TV2 sztárjairól:

Exit mobile version