nlc.hu
Sztárok
Benkő László állapota

„Aggasztóbb az állapota, mint korábban volt” – friss hírek Benkő Lászlóról

Kiderült, miért került ismét kórházba az Omega zenésze és milyen műtéten esett át.

A 77 éves Benkő László – akinek már a halálhírét keltették a hétvégén – hetek óta kórházban van, de közvetlen veszélyben nincs, inkább csak lelkileg viseli meg a helyzet. A zenészvilág, a rajongók és Benkő családtagjai is imádkoznak a születésnapján életmentő műtéten átesett billentyűsért, akiért – bár az állapota kielégítő – sokan aggódnak érte – írja a Blikk.

Benkő László

Benkő László nélkül nem áll színpadra az Omega – MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Laci két hete elesett az utcán. Eltört a térde, a bordája, (…) a lábát műteni kellett. Az operáció jól sikerült, át is szállították a rehabilitációra, de akkor előjöttek a régi gondok. Sajnos tüdő- és mellhártya-vizesedése lett. (…) Aggasztóbb az állapota, mint korábban volt, mert most fejben egy picit elhagyta magát. (…) Rossz lelki állapotban van, érzelmileg megviseli a helyzet” – árulta el az Omega énekese, Kóbor János.

Ha Benkő állapota stabilizálódik, pár hét múlva elhagyhatja a kórházat, ám törött térde miatt akkor is vigyáznia kell magára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top