Csúfos kudarcot vallott A Konyhafőnökben a ValóVilág-győztes Zsuzsu

nlc | 2020. Augusztus 05.
A ValóVilág után A Konyhafőnökben akart bizonyítani Zsuzsu, ám nagyon lebőgött. Könnyek között állt a zsűri elé.

Teljesen kiborult a megújult Konyhafőnök Castingján a ValóVilág 9. nyertese, VV Zsuzsu (Varga Zsuzsanna). A 25 éves VV-győztes bizonyítani akart a gasztroreality- ben, mert a ValóVilág Villában az a kép alakult ki róla, hogy nem tud főzni. Ugyan rengeteget gyakorolt a bemutatkozás előtt, mégis csúfos kudarcot vallott.

Rácz Jenő adott zsebkendőt a zokogó VV Zsuzsunak – Forrás: RTL Klub / Sajtóklub

Mindent elrontottam a főzésnél” mondattal, sírva indított a séfek elé kerülve, a találásra kapott 5 perc alatt is végig a könnyeit nyelte. „Igazából bizonyítani szerettem volna, de ez a mai nap nekem egyáltalán nem jött össze” – válaszolta VV Zsuzsu Rácz Jenőnek arra a kérdésre, hogy miért jött ebbe a műsorba.

Ételét – amelyet a „Kis vitorlás a Szőke-Tiszán” fantázianévre keresztelt – a következőképpen értékelte a zsűri:

Azt gondolom, hogy még nem vagy készen, hogy ebben a műsorban elindulj” – jelentette ki Fördős Zé. 

Fürdős Zétől is nemet kapott VV Zsuzsu – Forrás: RTL Klub / Sajtóklub

Látom az igyekezetet és, hogy most ezt a szíveden hordod, s nagyon szeretnéd ezt az egészet” – mondta neki Rácz Jenő, akinek arra a kérdésére, hogy megenné-e szívesen a kitálalt ételt, a 36 millió forintot nyerő VV Zsuzsu nemmel válaszolt. Ez a sokatmondó válasz bőven elég volt a séfnek. Tőle is nemet kapott a VV-győztes, akárcsak Fördős Zétől.

Lehet, hogy könnyek között, de összeraktad a tányért, s van mit értékelnünk, s ez pozitív. (…) Így, hogy elindultál ebben a műsorban, benned is elindult valami, és elkezdtél foglalkozni a gasztronómiával, s én azért adok egy igent, hogy ne hagyd abba a főzést” – hangzott Sárközi Ákos értékelése.

„Azt gondolom, hogy akik bántanak azért, hogy nem tudok főzni, azok jöjjenek ide, jelentkezzenek, csinálják meg ugyanezt az utat. Csak ennyit tudok mondani, és nem érdekel, hogy ki mit gondol. (…) Tudok főzni, viszont most azt érzem, hogy ezt az egészet elengedtem” – mondta könnyezve VV Zsuzsu a műsor után.

A Konyhafőnök történetében soha nem láttam ennyire rosszul kinéző kaját” – vallotta be Fördős Zé a séftársainak, miután az egykori ValóVilág-győztes elhagyta a Castingot.

Olvass még A Konyhafőnökről az nlc-n!

Exit mobile version