nlc.hu
TV-sztárok

Visváder Tamás A Konyhafőnökben

Visváder Tamás újra benevezett A Konyhafőnökbe – Palácsik Lilla férje nem adja fel

Visváder Tamás hétfőtől látható az RTL Klub műsorában.

Visváder Tamás korábban már elindult A Konyhafőnökben, jól is teljesített, de nem jutott a legjobbak közé. Azóta is sok időt tölt a konyhában, a felesége, a várandós Palácsik Lilla minden alkalommal megmutatja a követőinek, hogy milyen finomságokat készít neki a férje. Tamás most úgy gondolta, újra benevez A Konyhafőnökbe, egy még jobb eredményt remélve.

Palácsik Lilla nagyon izgul a férjéért:

View this post on Instagram

Sziasztok Drágáim💕 Ahogy ígértük @tamasvisvader -rel egy nagy bejelentéssel készültünk🥰 Eszméletlen büszke vagyok a férjemre, aki idén végre úgy döntött, hogy megpróbálja @akonyhafonok -öt🧑🏼‍🍳🍴🥄😋 Tudjátok, hogy én imádom a főztjét és abban bízom, hogy a zsűri is😅🙏🏻🥰 Remélem sokan fogjátok nézni a műsort, és együtt szurkolunk majd Tamáskának💙🙏🏻 Szerintetek sikerült lenyűgöznie a zsűrit? Kapott kötényt az Én kis séfem?🧐🧑🏼‍🍳🥰 Boston terrier gazdiként remélem @sarkozi_akos lojális volt a férjemmel🐶😅 Én már nagyon várom a műsort, ti fogjátok nézni?🙂 Na és van egy találós kérdésem…szerintetek mit készített a zsűrinek Tamás🍴🙄🧐??

A post shared by Visváder-Palácsik Lilla (@lillapalacsik) on

,,Ahogy ígértük Tamással, egy nagy bejelentéssel készültünk. Eszméletlen büszke vagyok a férjemre, aki idén végre úgy döntött, hogy megpróbálja A Konyhafőnököt. Tudjátok, hogy én imádom a főztjét és abban bízom, hogy a zsűri is. Remélem sokan fogjátok nézni a műsort, és együtt szurkolunk majd Tamáskának” – írja a közösségi oldalán Palácsik Lilla.

Visváder Tamás a követők segítségét is kéri:

,,Ismét egy nagy örültségre adtam a fejem, visszatértem A Konyhafőnök stúdiójába és ismét kipróbáltam magam. Remélem sokan lesztek mellettem és szorítotok majd. Ígérem hozom a tőlem elvártakat” – írta Visváder Tamás.

Hírességek a konyhában:

visváder tamás és palácsik lilla

Visváder Tamás és Palácsik Lilla (Fotó: smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top