TV-sztárok

Főzőműsort kap Edvin Marton felesége

Pataky Péter mellett Edvin Marton felesége lesz az Ízes élet háziasszonya. Marton Adrienn modellből lett ételstylist majd privát séf. Ismerd meg az életútját nálunk!

Adrienn 2009-ben lett Edvin Marton felesége. 15 éves kora óta modellkedett, 2005-ben elnyerte a “Miss Balaton” címet, és ezzel együtt egy tanulmányi lehetőséget a Hálózat Televízió Média Iskolájába, amit el is végzett. Később egy rendezvényszervező cég hostess-modell részének vezetője és szakmai igazgatója lett. 2013–2015 között férjével és gyermekeivel Kaliforniába költözött, ahol a modellkedés mellett már a a főzés és az ételek is komoly szerepet kaptak az életében. Los Angelesben dolgozott, mint ételstylist és privát séf, 2016. szeptember 5-én pedig az Ízes élet háziasszonyaként debütál. Ismerd meg Marton Adriennt egy rövid interjúból.

Főzőműsort kap Edvin Marton felesége

Éveken át modellként dolgoztál, hogy lett belőled ételstylist és receptíró?

Egy napon ráébredtem arra, hogy a modellkedés már nem elég. Olyasvalamit szeretnék csinálni, ami amellett, hogy motivál, másoknak is örömöt okoz. Emlékszem, hogy egyszer egy hosszú nap után, amikor hazaértem, épp ezek a gondolatok jártak az eszemben. Nekiálltam főzni, s miközben a konyhában ténykedtem, a férjem odajött hozzám beszélgetni. Látta rajtam a vívódást, tanácstalanságot, majd rám nézett, s csak annyit mondott, hogy “a főzés”. Először csak mosolyogtam az ötleten, majd még aznap éjszaka megnéztem az összes kulináris iskolát Kaliforniában, és szeptembertől beiratkoztam a New School of Cooking Intézményébe.

Főzőműsort kap Edvin Marton felesége

Ételstylistként is dolgoztál,  mit jelent pontosan?

Igazából kétféle ételstylist létezik. Az egyik az, amikor hirdetésekre, újságokba, reklámfilmekbe készítenek igazán látványos ételeket. Ilyenkor nem feltétlenül dolgoznak ehető
alapanyagokkal. Én a másik csoportba tartozom. Lefőzök egy ételt, letesztelem az ízeket, majd úgy fotózom be, hogy az a leggusztusosabb környezetben legyen, viszont ehető maradjon. 

Főzőműsort kap Edvin Marton felesége

Otthon is szeretsz főzni?

Nagyon! A fiaim pedig igazi kritikusok, mint minden gyermek, Ők sem esznek meg mindent, viszont nagyon nagy étvágyúak. Számomra így külön kihívás, hogy elnyerjem az elismerésüket. Ők azok, akik inspirálnak, és ösztönöznek nap mint nap. Fontos, hogy lássam a férjem és a fiaim elégedett arcát, s jó érzés tudni, hogy ételeimmel egyben az egészségükre is oda tudok figyelni.

Főzőműsort kap Edvin Marton felesége

Milyen elvárásaid vannak az új feladatokkal kapcsolatban? Hogyan készültél fel rájuk?

Bízom abban, hogy az újabb alapanyagokat, ötleteket és egészséges, de mellette finom ételeket a nézők is szeretettel fogadják majd. Az elvárásom magammal szemben? Mindenképpen a megújulás és a fejlődés, illetve az, hogy szerethető legyen az, amit csinálok. A felkészülés során folyamatosan inspirálódtam, új trendek után kutattam. A külföldi tanárommal is konzultáltam, emellett kikértem szakemberek tanácsait is.

Főzőműsort kap Edvin Marton felesége

Milyen Pataky Péterrel együtt dolgozni? Hogy érezted magad a forgatások alatt?

Péterrel az első perctől kezdve összhangban voltunk. Segítőkész, nagy tudású szakács. Őszintén és tiszta szívemből azt mondom, hogy nagyon sokat köszönhetek neki. A forgatás maga is nagyon tetszett. Már az elején az az érzésem volt, hogy ez a csapat olyan, mint egy nagy család. Nem vezettem még sosem műsort, pláne nem főzés közben, így ez teljesen új szerep számomra. Szerencsére az egész csapat mellettem áll, türelmesek és segítőkészek, így nagyon otthonosan éreztem magam.
Itt megismerheted Marton Adrienn receptjeit is!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top