Mézeskalács

Gáspár Bea elárulta a tökéletes bejgli titkát, ezúttal nem felejtette egy hétre a sütőben

Még Bea asszonnyal is olykor előfordul, hogy vicces dolgokat művel a konyhában.

Egy hétre a sütőben felejtette a bejglit Gáspár Bea egy alkalommal. Annyit sütöttek-főztek, hogy nem hiányzott a családnak. Mire eszébe jutott Győzike feleségének a sütemény, már kőkemény volt. „Körülbelül karácsony és szilveszter között jöttem rá, hogy én egyszer sütöttem egy bejglit, és az bent van a sütőben. Csak pislogtam, hogy úristen, milyen hülye vagyok! Ezt itt hagytam!” – mesélte a Tények Pluszban.

A nemrég saját szakácskönyvvel előrukkoló híresség elárulta a riportban a tökéletes bejgli ismérveit is: ha nagyon sok töltelék van benne, ha omlós a tésztája, és ha krémes a töltelék. Sőt azt a titkot is megosztotta, mitől lesz szép, márványos a sütemény teteje: „Tojássárgájával megkenjük, és azt teljesen meg kell hagyni rajta száradni, utána tojásfehérjével kenjük meg, azt is hagyjuk megszáradni, és úgy szurkáljuk meg, hogy a gőzök tudjanak távozni”.

A Gáspár család amúgy évek óta külföldön tölti a karácsonyt, most Törökországba utaznak két hétre.

Kiemelt kép: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top