nlc.hu
Sztárok

Luke Evans Budapestről és a magyarokról áradozik

Luke Evans elmondja a véleményét Budapestről és a magyarokról, itt a videó

Hosszabb időt töltött Magyarországon Luke Evans, és most videóban osztotta meg az itt szerzett tapasztalatait.

Luke Evans többször forgattt már Magyarországon, először 2011-ban járt itt, akkor a munka túlságosan lekötötte, hat évvel később viszont mindent bepótolt. A budapesti élményeiről Evans videót készített, amivel levette a lábáról a rajongóit, és nem csak a magyarokat. Megdicsérte az utcazenészeket, az itt élő emberek, az építészet lenyűgözte és szerette a magyar éttermeket, és bárhol megfordult, odáig voltak a kedvességétől az emberek. 

Luke Evans Budapesten

Luke Evans budapesti képei nagy sikert arattak (Fotó: Instagram)

Nem meglepő, hogy a legújabb videóban is csak dicsérni tudott. Evans az Alienist forgatására érkezett tavaly a stábbal, és amikor nem dolgozott, járta a várost, erről megosztott fotókat is, a mostani a videóban többet is láthatunk ezekből az emlékekből. A videó a forgatási helyszínt hivatott bemutatni, Evans pedig kitér arra, mennyire szereti, ahogyan ügyesen megvilágítjuk az épületeinket, élvezi a kilátást a Gellért-hegy tetjéről, mesésnek találja a termálfürdőket és azt, hogy a Margit-sziget egy úszó kertként terül el a Duna közepén.

“Budapest, az egyik kedvenc városom, hadd vezesselek körbe benneteket!” – hangzik el a videó elején.

Íme Luke Evans legújabb Budapestről szóló videója: 

Sok sztár megfordult már Budapesten, íme néhány: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top