nlc.hu
Sztárok

Németh Kristóf és Hajdu Steve 2 milliót gyűjtött

Németh Kristófot a családja is elkísérte – 2 milliót gyűjtöttek a jótékonysági rendezvényen

Kétnapos rendezvényen olyan művészek vettek részt a jótékonységi akcióban, mint Németh Kristóf, Nagy Ervin, Hajdu Steve és Epres Attila.

A 10 éves Koraszülöttmentő és Gyermekintenzív Alapítvány hiánypótló feladatokat lát el a nyugat-magyarországi régióban a koraszülöttmentés, valamint a gyermekintenzív gyógyítás és -rehabilitáció területén. Tevékenységüket már harmadik éve támogatja a Zala Springs Golf Resort is, akik ez éves  jótékonysági golf hétvégéjükön összegyűlt támogatást is az alapítványnak ajánlották fel. A rendezvényen több sztár is részt vett, Nagy Ervin, Hajdu Steve és Epres Attila fontosnak tartotta, hogy jó ügyet támogasssanak. A múlt hétvégén megrendezésre került kétnapos versenysorozat műsorvezetője Németh Kristóf színművész és színházigazgató volt, aki a családjával együtt érkezett Zalacsányba. 

Nagy Ervin, Németh Kristóf, Epres Attila és Hajdu Steve

Nagy Ervin, Németh Kristóf, Epres Attila és Hajdu Steve is indult a jótékonysági golfbajnokságon (Fotó: Zala Springs Golf Resort)

„Nagy büszkeség egy apának, amikor a gyerekével közös a hobbija. Most is együtt játszottam Lócival, aki szintén imádja a golfot. Azért is csodálatos volt a hétvége, mert elkísért a feleségem és 8 hónapos kisfiunk, Levente is, aki mondhatni beleszületett a golfozásba, ő is érdeklődve figyeli a játékot. A gyerekek a szívügyeim, ezért is örültem annyira, hogy a versennyel ezúttal a Koraszülöttmentő és Gyermekintenzív Alapítványnak segíthettünk, talán kevesen tudják, hogy én magam is koraszülöttként jöttem világra” – nyilatkozta Németh Kristóf.

Ilyen nagyot nőttek Németh Kristóf gyerekei: 

Németh Kristóf és felesége, Zita és fiuk, Levente
Megnézem
Összes kép (3)

A jótékonysági eseményen összegyűlt támogatást, amely 2 031 100 Ft lett, az Alapítvány egy Magyarországon egyedülálló kültéri rehabilitációs park megvalósítására fordítja, támogatva ezzel sok beteg gyerek gyógyulását. 

„Számomra a legnagyobb élmény az éjszakai golfozás volt. Külön öröm, hogy a részvételünkkel támogathattuk a Koraszülöttmentő és Gyermekintenzív Alapítványt. A mi családunk is érintett: több mint tíz éve egy rokonunk babája 28 hétre született, akkoriban még éppen meg tudták menteni. Azóta annyit fejlődött ez a terület, hogy már 24. hét után született csecsemőknek is lehetnek jó életesélyei” – mondta Hajdu Steve.

Hajdu Steve és Németh Kristóf

Hajdu Steve és Németh Kristóf jól érezték magukat a rendezvényen (Fotó: Zala Springs Golf Resort)

Jótékony sztárok: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top