nlc.hu
Sztárok

Balázsy Panna akkor és most

Akkor és most: emlékszel még Balázsy Pannára?

Balázsy Panna rádiós-televíziós műsorvezető volt, többek között 6 évig vezette az RTL Klub Reggeli című műsorát.

A most 53 éves Balázsy Pannával a kétezres évek elejétől hat évig ébredhettünk, hiszen többek között ő is vezette az RTL Klub Reggeli című műsorát. Ezenfelül dolgozott a Danubius és a Juventus Rádiónál, az MTV Repeta című műsorában, a Top Tv-ben és a Tv3-ban, a Rádió Bridge-en, a Delelő, valamint a Stella moziklub című műsoraiban.

Tudtad? Gyermekkorában szerepelt az Iskolatévé több kisjátékfilmjében, majd szinkronszínészként tevékenykedett. 1984 és 1993 között az Amerikai Egyesült Államokban élt és tanult.

Nem sokat változott Balázsy Panna

Balázsy Panna 2011-ben. (Fotó: Meglepetés x /smagpix)

Balázsy Panna jelenleg egy PR-ügynökségnél dolgozik és segíti a munkáját egy ovis alapítványnak is, valamint könyveket ír, idén jelenik meg a tizedik kötete. Két lánya született, Natasa 2003-ban, Liza 2007-ben.

Balázsy Panna nem változott

A Csillag születik című műsor első középdöntője. Balázsy Panna a gyerekeivel. (Fotó: Nagy Balázs/smagpix)

“Egy évben két könyvet írok. Először gyűjtök a fejemben, és amikor már látom, merre megy a történet, leülök, és iszonyú gyorsan, pár hét alatt megírom. De előtte hónapokig gondolkodok rajta” – nyilatkozta korábban az RTL Reggeli műsorának vendégeként.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Fotó: Krisztina Szalmás

Panna Balazsy (@panna_balazsy) által megosztott bejegyzés,

Olvass még több akkor és most sztorit az nlc.-n:

(Nyitó kép: smagpix/Szabolcs Birton)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top