nlc.hu
Sztárok

Hosszú Katinka Velencében nyaral

Hosszú Katinka megmutatta, melyik olasz városban nyaral szerelmével

Hosszú Katinka és szerelme útja a horvát tengerparttól az egyik legromantikusabb olasz városba vezetett.
hosszu_katinka_gelencser_mate

Jól megérdemelt nyaralását tölti Hosszú Katinka és szerelme, Gelencsér Máté. Az úszónő néhány napja még egy cukisággal fotózkodott a horvát tengerpart közelében. A szerelmesek a festői szépségű Kornati-szigetek közelében hajókáztak, nyaralásuk azonban itt nem ért véget, tovább folytatták útjukat Velencére.

„Hello, Velence! Ez az első alkalom, hogy látlak, és máris imádlak” – írta az úszó az Instagram-bejegyzésében. A Blikk szúrta ki, hogy az úszónő és szerelme gondolázásra is szakítottak időt.

„Jót tehet Katinkának a hosszabb pihenés. Az elmúlt években nem volt rá lehetősége, hogy ennyi ideig nyaraljon, hiszen folyamatosan versenyzett, maximalistaként minden viadalon helytállt” – magyarázta a bulvárlapnak az úszónő kosárlabdaedzőként tevékenykedő édesapja, Hosszú István, aki utalt a koronavírus-járványra is, ami miatt most Hosszú Katinkát és a többi sportolót is nehéz helyzetbe hozta. Az édesapa reméli, hogy lánya élete hamarosan visszatér a normális kerékvágásba, és megkezdheti felkészülését a további megmérettetésekre.

Olvass még Hosszú Katinkáról:

(Kiemelt kép: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top