Mi lett velük? Így néznek ki ma az Addams Family főszereplői

nlc | 2020. Augusztus 31.
Így élnek ma Morticia, Fester, Wednesday és Pugsley Addams megformálói.

Az Addams Family című, először 1938-ban megjelent képregényből többféle adaptáció is készült az évtizedek folyamán. Mind közül a legikonikusabb az a két mozifilmes adaptáció, melyet 1991-ben, illetve 1993-ban mutattak be, Raúl Juliá, Anjelica Huston, Christopher Lloyd, Christina Ricci és Jimmy Workman főszereplésével. A családfőt, Gomez Addast alakító Puerto Ricó-i színész sajnos még 1994-ben elhunyt. És hogy a többiek hogy élnek manapság? Utánanéztünk…

Morticia és Gomez Addams

Morticia Addams – Anjelica Huston

Anjelica Huston 69 éves és a mai napig is filmez, igaz, inkább csak mellékszerepekben láthatjuk a vásznon. Legutóbb a Waiting for Anya című háborús drámában tűnt fel, melyet idén januárban mutattak be az Egyesült Államokban. Szinkronmunkákat is vállal, a BoJack Horseman című, felnőtteknek szóló rajzfilmsorozatban több karakternek is kölcsönözte a hangját. Idén ő lett a Gucci Bloom parfüm kampányának egyik arca is.

Anjelica Huston (Fotó: Mike Coppola/WireImage)

A színésznő még 1992-ben ment feleségül Robert Graham szobrászművészhez, aki 2008-ban elhunyt. A házaspárnak nem született gyermeke.

Huston több jótékonysági szervezet elszánt támogatója, illetve aktivistája. Különösen szívén viseli a veszélyeztetett majomfélék megmentésének ügyét.

Fester Addams – Christopher Lloyd

Christopher Lloyd elsősorban a Vissza a jövőbe-filmek Dokijaként vált legendává, ám nem kevésbé zseniálisan alakította Fester Addams karakterét is. A színész néhány héten belül betölti a 82. életévét, ám a legkevésbé sem él visszavonult nyugdíjas életet. Jelenleg is három filmje vár bemutatásra, illetve további négy van még készülőben. Egy interjújában elmondta: kisebb szerepeket is elvállal és  alacsonyabb költségvetésű produkciókra is igent mond, mégpedig azért, mert nagyon szeret dolgozni és nem elsősorban a pénz vagy a hírverés motiválja.

Christopher Lloyd (Fotó: Matthew Simmons/Getty Images for SBIFF)

Négyszer volt házas, ám gyermeke soha nem született. Legutóbbi nejétől 2005-ben vált el. Manapság amikor épp nem filmez, rengeteget jár Vissza a jövőbe rajongói találkozókra, ahol a mai napig is élő ikonként tekintenek rá. 

Wednesday, Fester és Pugsley Addams

Wednesday Addams – Christina Ricci

Christina Ricci idén februárban múlt 40 éves, bár tény, hogy ez nem látszik rajta. Az ezredforduló környékén úgy tűnt, azon gyerekszínészek közé tartozik, akiknek felnőve is sikerül megvetniük a lábukat a Hollywoodban. Olyan produkciókban láthattuk mint a Félelem és reszketés Las Vegasban, Az Álmosvölgy legendája, A síró ember vagy a Prozac Nation. Végül mégsem lett belőle A-listás sztár, ám a mai napig is a színészkedésből él. Az utóbbi években leginkább tévéfilmekben, illetve tévésorozatokban szerepelt.

Christina Ricci (Fotó: Frazer Harrison/Getty Images)

A színésznő 2013-ban ment feleségül James Heerdegenhez, akivel a Pan Am című sorozat forgatásán ismerkedett meg. A házaspár kisfia, Freddie 2014-ben született meg. A színésznő múlt hónapban jelentette be, hogy beadta a válást, illetve védelmet kért férje ellen.

Ricci a Rape, Abuse & Incest National Network (Nemi Erőszak, Zaklatás és Vérfertőzés Elleni Nemzeti Hálózat) szóvivőjeként is tevékenykedik.

Pugsley Addams – Jimmy Workman

Pugsley Addams megformálója, Jimmy Workman az Addams Family után ugyan még feltűnt néhány filmben, ám nem lett belőle színész. A 40 éves férfi a filmiparban dolgozik ugyanakkor, csak épp a kamerák mögött, különféle tévés és filmes produkciók műszaki stábjának tagjaként.    

Jimmy Workman (Fotó: Bobby Bank/Getty Images)

A magánéletét nem teregi ki a nyilvánosság előtt, de úgy tudni, családos ember. Bár sztáréletet nem él, mint az Addams Family egykori szereplőjét, máig is gyakran hívják meg rajongói találkozókra.

Mi lett velük?

Exit mobile version