Szabadidő

Összeálltak a Vissza a jövőbe sztárjai

A legendás időutazós filmek két főszereplője ezúttal egy pókerversenyen találkozott, meg is örökítették a pillanatot.

Több generáció is szeretettel gondol vissza a Robert Zemeckis által rendezett Vissza a jövőbe filmekre, amelyek a nyolcvanas–kilencvenes évek egyik legnépszerűbb mozis sorozatának számítottak. A film két főszereplője, a hóbortos tudóst alakító Christopher Lloyd és Michael J. Fox, akinek nemrég halálhírét keltették, nemrég utóbbi színész Parkinson-kór ellen küzdő alapítványának jótékonysági pókerestjén futottak össze – írja a 24.hu.

A nagy találkozásról a fenti fotó is elkészült, amelyet Michael J. Fox töltött fel az Instagram-oldalára. Az 58 éves színésznél még 1991-ben diagnosztizálták a Parkinson-kórt, amit azonban csak 1998-ban jelentett be a nyilvánosság előtt. Ezután majdnem a színészettel is felhagyott, azonban 1999 óta több sorozatban is szerepet vállalt, miközben a kór elleni küzdelem aktivistájává is vált. 

Michael J. Fox (b.) és Christopher Lloyd (j.) a Vissza a jövőbe első részében (Fotó: YouTube)

Michael J. Fox (b.) és Christopher Lloyd (j.) a Vissza a jövőbe első részében (Fotó: YouTube)

Christopher Lloyd, aki már 81. éves múlt, eközben elképesztő energiával dolgozik: IMDB-adatlapja szerint jelenleg hat olyan projektben van benne, amelyeket idén vagy később mutatnak be. 

További cikkeink a Vissza a jövőbe című filmmel kapcsolatban:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top