Indul a Nyerő Páros, ők versenyeznek idén – íme a teljes lista!

nlc | 2020. Augusztus 31.
Vadonatúj, még brutálisabb feladatok, hol vicces, hol éppen könnyes pillanatok. Sebestyén Balázs és mindenre elszánt segédje, Kabát Peti nem kíméli a párokat a Nyerő Páros idei évadában. Szeptember 21-től próbára teszik a szerelmüket!

A nagysikerű sztárpárshow (gyártó: Solaz Média) legújabb évadában nyolc pár költözik be a Nyerő Páros villába és küzd meg a Nyerő Páros címért. A csata a már ismert, de mindig meglepetéssel szolgáló luxusvillán és a kőbányán túl további helyszíneken is zajlik. Sebestyén Balázs és lelkes segítője, Kabát Peti az eddigi legkeményebb próbatételek elé állítják a szerelmeseket. Szem nem marad szárazon, de az mindig kérdés, hogy a könnyek a sírásnak vagy a nevetésnek köszönhetők. A pároknak nem csak a játékokon kell bizonyítaniuk az erejüket, ravaszságukat, hanem ügyesen kell taktikázniuk, játszaniuk a villában is, ahol együtt töltik a napjaikat. Mindannyiuk számára a cél az, hogy ők álljanak ott az utolsó szimpátia-szavazáson, ők kapják a többi pártól a legtöbb szavazatot és az övék legyen a Nyerő Páros trófea. 

Kiderül, mikor indul a Nyerő Páros

A sztárpárshow idei versenyzői:

Csak az nyerhet, aki jól veszi az akadályokat és éppen olyan ügyesen igazodik el a szerelem útvesztőiben, mint ebben a játékban. A formátumhoz nagy reményeket fűznek a rajongók, 21-től minden hétköznap az RTL Klubon látható Nyerő Párosból kiderül, jogos-e a bizalom. A Nyerő Páros epizódjai szeptember 21-től visszanézhetők az RTL Most-on.

Íme az első részletek a Nyerő Páros 2020-as versenyéből: 

Korábbi Nyerő Páros évadokról: 

Exit mobile version