Love Bistro: Pribelszki Norbi és felesége esett ki

nlc | 2020. Szeptember 01.
Újabb párosnak kellett távoznia a Love Bistro-ból.

A TV2 főzős reality-jének 6. adásában Pribelszki Norbinak és feleségének, Majának kellett elhagyni a Love Bistro konyháját. A házaspár az első főzésben ugyan a harmadik lett, a másodikban azonban komoly hibákat követett el, így számukra véget ért a műsor.

Pribelszki Norbi és felesége, Maja csalódott a kiesés miatt – Fotó: TV2 / Sajtószoba

 „Bennünk volt a gondolat, hogy elsőként fogunk kiesni. A második főzés után azért eljátszadoztunk a gondolattal. Viszont ott volt bennünk egy kis reménysugárként az, hogy az elsőben még jól teljesítettünk, ott harmadikok lettünk, (…) és ez esetleg befolyásolja a döntést, hogy nem esünk ki” – vallotta be Pribelszki Norbi, hozzátéve: vegyes érzelmeik vannak a kiesésük kapcsán.

Megértjük a döntésüket, de közben nem feltétlenül értünk egyet ezzel, mert nem mondom, hogy mi voltunk ma a legjobbak, de azt sem mondanám, hogy feltétlen mi érdemeltük meg a kiesést. De ez a lett a döntés, nem kérdőjelezzük meg. Van véleményünk, de azért örültem, hogy részesei voltunk, és ez alatt az egy nap alatt is tanultunk azért sok mindent, amit majd tudunk kamatoztatni később” – nyilatkozta a 23 éves zenész.

Felesége is nagyon bízott abban, hogy még tovább versenyezhetnek a Love Bistro-ban. „Nagyon reménykedtem benne, hogy mást fognak nézni, és nem az utolsó hibánkat, hanem mondjuk az első körben lévő jó dolgainkat is beleszámolják” – mondta el Maja.

A házaspár jó bulinak tartotta a főzős reality-ben való versenyzést és a közös főzést, ám Pribelszki Norbi úgy véli, biztos nem lesz rendszer lesz a közös főzésből, mert mint mondja: „tartalmasabban is el tudja tölteni az időt”, például zenéléssel. Maját egyáltalán nem zavarja, hogy férje nem egy főzős típus. „Engem úgy neveltek, hogy a nő gondoskodjon a férfiről, a nő főzzön. Kisgyerekkoromtól kezdve apa arra nevelt, hogy jól főzzek, jó családanya legyek, jó feleség, és nekem ez a szeretet kimutatásának a formája is, hogy én főzök rá. Szerintem ez megmarad nálunk így” – jegyezte meg a tévében először szereplő, vietnami származású párja.

Olvass még a Love Bistro-ról az nlc-n!

Exit mobile version