Sztárok

Vásárlási Maraton a Premier Outletben (x)

Friss, trendi outfit a legnagyobb világmárkák kínálatából, pénztárcabarát áron? A Premier Outletben szeptember 3. és 6. között akár 80%-os kedvezménnyel pezsdítheted fel a ruhatárad a 4 napos Vásárlási Maratonon!

Vásárlási Maraton a Premier Outletben (x)
Az ősz közeledtével ruhatárad megújítására is kiváló alkalom kínálkozik. A Premier Outlet kínálatában mindent megtalálsz, amire ehhez szükséged lehet. Keress trendi darabokat akár magadnak, akár párodnak, Calvin Klein, Benetton, Desigual, Springfield, Woman’Secret, S.Oliver, Superdry, Tom Tailor vagy Karl Lagerfeld üzlete téged vár. De ha éppen egy farmer hiányzik a készletedből, akkor az ősz eleji vásárlási láz a Gas, Levi’s, Mustang, Replay, Retro boltjában is rád találhat.

A hozzád leginkább illő utcai cipőt Ecco Shoes, Geox, Tamaris, Converse és New Balance üzleteiben keresheted meg, de a szettedhez legjobban passzoló lábbelit keresve a Höglnél vagy Salamandernél is körülnézhetsz. A Kazar üzletében nemcsak a tökéletes cipőt találhatod meg, de a stílusodhoz passzoló kiegészítőkkel is feldobhatod az őszi napokat. És ha már kiegészítők, a karóra az, amely stílusokon átívelően koronázza meg az összhatást, ebben a BL Óraszalon tud segíteni. A sportok szerelmeseként látogass el Adidas, Nike, Columbia, Converse, Heavy Tools, Helly Hansen, Hervis, Players Outlet, Puma vagy az újonnan nyílt Under Armour üzletébe, ahol ezúttal is kedvezményesen szerezheted be a szezonra jellemző, a kedvenc sportodhoz passzoló ruházatot.

És ha már ősz: az iskolakezdéskor a gyerekek ruhatárában is adódhatnak hiányosságok, ezek orvoslására pénztárcabarát lehetőséget kínál az Adidas, a Nike, a Puma, a Budmil vagy a Benetton. Ha pedig egyéb iskolaszerek, írószerek hiányoznak, mindent egy helyen megtalálhatsz a Pirexnél. Amikor a nebulókak már minden megvan, keress egy hozzád illő táskát a Samsonite, vagy a Trunk & Co. kínálatában.

Az év utolsó hónapjai, az egyre rövidülő nappalokkal remek alkalmat teremtenek az otthoni kuckózásra, aminek elmaradhatatlan kelléke egy jó könyv. Romantikus, kaland, krimi vagy sci-fi a kedvenced? Készülj fel már most, az Alexandra könyváruházban bármelyik műfajt megtalálod kedvezményes áron.

Az őszi Vásárlási Maraton káprázatos kedvezményekkel vár a Premier Outletben. Szerezz be mindent pénztárcabarát árakon!

A Premier Outlet ingyenes buszjáratokat indít a Vásárlási Maraton ideje alatt, szeptember 3. és 6. között, csütörtök reggeltől egészen vasárnap estig. A buszok a Nyugati térről (a Skála Metró elől, a villamospótló és a városnéző buszok megállójából), illetve a Széna térről (a 4-es és a 6-os villamos széna téri megállójával szemben, a 960-as éjszakai busz megállójából) közlekednek a Premier Outletbe és vissza.

Vásárlási Maraton a Premier Outletben (x)
Ha meghoztuk a kedved a vásárláshoz, szeptember 3. és 6. között irány a több mint 100 világmárkát felvonultató Premier Outlet, ahol akár 80%-os kedvezménnyel vásárolhatsz! Vásárlási Maratonra fel!

További információ:

https://www.premieroutlet.hu/

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top