nlc.hu
Sztárok

Wolf Katinak összeszorul a torka

Wolf Katinak összeszorul a torka az iskolakezdés miatt

Egy igazán szívbemarkoló szituációt élt meg Wolf Kati.

Szívét-lelkét beleadja az Ökumenikus Segélyszervezettel közös munkába Wolf Kati, aki közel tíz éve önkéntese a szervezetnek. Az énekesnő az ’Iskolakezdés együtt’ elnevezésű adománygyűjtő programban is részt vett, amelynek keretében adományokkal segítik a nehéz helyzetben lévő családokat az iskolakezdés terén.

„A járvány, mint mindenkit, engem is kihívások elé állított. Bár nagyon szerencsés vagyok, mert olyan családi-baráti, támogató hátterem van, amely nagyon sokat jelent. Amikor tavasszal leálltak a koncertek, azonnal hívtak és biztosítottak a támogatásukról, ami nagyon jól esett. Szeptemberre több koncertem van, próbálok nem keseregni és felkészülni mindenre” – mondta a Sláger FM-en a nemrég elvált énekesnő, aki komolyan veszi lányai iskoláztatását.

„Egyébként is meg szoktam tervezni, hogy miket kell venni a gyerekeknek. A nagyobbik gimnáziumba, a kisebbik felsőbe megy, jóval korábban leültem és végigvettem, hogy mire van szükség, hogy ne vásároljunk felesleges dolgokat. Azonban vannak, akiknek ilyenkor még extra nehézségekkel is szembe kell nézniük – tette hozzá Wolf Kati, akinek legutóbbi családlátogatásakor összeszorult a torka. – Egy négygyermekes családhoz vittük ki az iskolakezdési csomagot. Fantasztikus család, ahol apuka-anyuka példásan élnek, dolgoznak. Két nagylányuk van, akik után ikreik születtek. Minden rendben volt, ám kiderült, hogy az ikrek egy ritka, súlyos betegségben szenvednek. Ágyhoz kötve, ápolást igényelnek. A két nagylány nekik gyűjt, hogy egy speciális autósülést vehessenek. Azzal, hogy az iskolakezdésükhöz hozzá tudtunk járulni a szervezet segítségével, az így felszabadult összeget nem fagyizásra vagy új ruhákra költhetik, hanem ehhez, az ülésre félretett megtakarításhoz adják hozzá. Rengeteg nehéz helyzetben lévő család van, ezért is fontos, hogy aki teheti, támogassa a szervezet munkáját, hogy segíthessünk az ilyen és ehhez hasonló helyzetekben” – részletezte Kalmár Tibornak Wolf Kati.

Wolf Kati dögös oldala:

wolf kati

Wolf Kati (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top