nlc.hu
Sztárok

Pataki Ági 69 éves lett

Pataki Ági 69 éves lett, fotót mutatott ritkán látott családjáról

Pataki Ági 69. születésnapját ünnepli családja körében. Az egykori modell-producer fotót is mutatott, amin férjével és gyerekeivel együtt látható.
Pataki Ági születésnapja

Pataki Ági ritkán mutat fotót a családjáról, de 69. születésnapja kivételt tett. Mint írja, az idei évben kicsit máshogy ünnepelnek a koronavírus miatt, de így is családjával tölti ezt a jeles napot.

“Ma van az utolsó 6-ossal kezdődő szülinapom. Nagy bulival szoktuk ünnepelni, az idén ezt is elmosta a Covid. De jó lesz édes négyesben is…” – írta az egykori modell.

Az egykori manöken 1951-ben született, érettségi után német és spanyol nyelvű  idegenvezetőként helyezkedett el, majd egy véletlennek köszönhetően felfedezték, és ő lett a „Fabulon-lány”.

Pataki Ági férjéről és gyerekeiről nem is oszt meg olyan sok fotót közösségi oldalain, modell korszakából előszeretettel mutat meg emlékképeket – követői legnagyobb örömére!

 

 

Olvass még több cikket Pataki Ágiról az nlc.-n:

(Nyitó kép: Pataki Ági/Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top