nlc.hu
Sztárok

Baracskay Angéla magánélete

Baracskay Angélát 20 évvel fiatalabb nőért hagyta el a férje

Nagyon megviselte a válás a Love Bistro zsűritagját, aki egyedül neveli a kislányát.

Baracskay Angéla 8 évig élt házasságban, mikor is úgy hitte, nőgyógyászati betegsége miatt sosem lehet édesanya. Egy viharos válás és egy futó kapcsolat után jelenleg egyedül neveli másfél éves kislányát, Babettet – írja a Bors

Baracskay Angéla

Baracskay Angéla a másfél éves Babett büszke anyukája – Fotó: TV2 / Sajtószoba

Úgy hittük, természetes úton nem lehet babánk, és akkor nem is bántam, nem voltam az a „mindenáron kell egy gyerek” típus. “Az orvos lombikot javasolt, de én akkor tudat alatt már valószínűleg éreztem, hogy ez egy nem működő kapcsolat, így nem vágtunk bele.” Aztán 3 éve el is váltam, ugyanis a férjem szerelmes lett egy nála 20 évvel fiatalabb hölgybe” – vallotta be a Love Bistro cukrászséf-zsűritagja, akit akkor nagyon megviselt a válás, egy évig nem is nyitott senki felé. Aztán megérkezett az új szerelem, majd vele együtt egy pozitív terhességi teszt is, ám végül nem maradt együtt a férfival.

“Az élet végül úgy hozta, hogy a való életben Babinak nincs apukája, ám még ha így is alakult, én hiszek abban, hogy a gyerekek leszületnek akkor, amikor ők akarnak”– magyarázta Baracskay Angéla.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top