nlc.hu
Sztárok

Lovas Rozi és kisfia

Lovas Rozi a kisfiával együtt jár a forgatásokra

Mindössze négy hónappal a szülés után már dolgozik Lovas Rozi.

Lovas Rozi már forgatja A mi kis falunk című sorozat ötödik évadát, amelynek első része szeptember 19-én lesz látható az RTL Klubon. A színésznő könnyen össze tudja egyeztetni a munkát és az anyaságot, ugyanis szinte mindenhová magával viszi a fiát, János Misát, így a forgatásra is – írja a Blikk.

Lovas Rozi forgat

Lovas Rozi kisfiát is magával viszi a forgatásokra. (Fotó: smagpix / Birton Szabolcs)

„Picikét fáradt vagyok a kisbabám mellett, most vele jövünk-megyünk a forgatásokra, ami egy kicsit kimerít. Nagyon jó fej volt a baba a forgatások alatt, és sok segítséget kaptam a családomtól is, ennek köszönhetően gördülékenyen ment a munka. Hálás vagyok a stábnak, hogy ilyen körülmények között dolgozhatok, és velem lehet a fiam is. Igaz, naponta több kilométert biztos, hogy leszaladgáltam a babaszoba és a set, a forgatási helyszín között” – mondta Lovas Rozi. A sorozat rendezője pedig azt is elárulta, hogy Rozi számára egy nagy öltöző is be van rendezve, ahol megtalálható minden, hogy a pici jól érezze magát.

Olvass még Lovas Roziról az nlc-n!

(Nyitó kép: smagpix/Birton Szabolcs)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top