nlc.hu
Sztárok

Anger Zsolt és párja Emese a díjátadón

Anger Zsolt és párja, Emese boldogan mosolyogtak a díjátadón

Tegnap este rendezték meg a Televíziós Újságírok Díjátadó gáláját, ahová Anger Zsolt a párjával, Emesével érkezett.

Minden évben oldott hangulatban telik a Televíziós Újságírók Díjátadója, és az idei alkalommal a járvány sem szegte senki kedvét. A maszk használata a rendezvény ideje alatt kötelező volt, egyedül a bejáratnál felállított fotófal előtt és a színpadon vették le a maszkot rövid időre a vendégek, illetve a díjazottak. Köztük volt Anger Zsolt is, aki A Tanár című sorozat mellékszereplőjeként teljesített kiemelkedően. 

A színész a párjával, Emesével érkezett és végig jól szórakoztak, az idő nagy részét Nagy Ervinnel és párjával, Borbély Alexandrával töltötték. Anger Zsolték négy éve vannak együtt, és ahogy már néhány évvel ezelőtt is elmondta: kapcsolatuk alapja az őszinteség, a köztük lévő 17 év korkülönbség pedig nem számít.

„Olyan ember van mellettem, akinek mindent bátran elmondhatok, és ő is mindent bátran elmondhat nekem. Ez szerintem nagyon fontos. Az én apám és anyám nem volt ilyen kapcsolatban egymással, és ez nagyon nehézzé tette mindannyiunk életét” – mondta korábban a sztár. 

Anger Zsolt és Mettler Emese a Televíziós Újságírók Díjátadó gáláján

Anger Zsolt és Mettler Emese a Televíziós Újságírók Díjátadó gáláján (Fotó: Bognár Péter)

Televíziós Újságírók Díjátadó gálájáról: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top