17 éve kezdődött a Narancsvidék sorozat – Mégis hová tűntek a szereplők?

Gloria | 2020. Szeptember 12.
Nagyon népszerű sorozat volt a Narancsvidék, mégis keveset beszélnek róla. Pedig egyre többet pletykálnak arról, hogy a 17 éve bemutatott széria hamarosan visszatér.

2003-ban a fiatalok életével foglalkozó sorozatok palettájára egy új széria, a Narancsvidék került fel. Szerethető karakterek és egy hányatott sorsú, elhagyott kamasz fiú életét mutatta, akit befogad a tehetős Cohen família. A szereplők közül ma már szinte mindenki büszke szülő vagy nagyszülő, ám akad köztük olyan is, akinek a drogok keserítették meg az életét. Galériánkban megnézheted, hogy kivel mi történt az elmúlt 17 évben!

Ben McKenzie

Ben McKenzie nem panaszkodhat. A Narancsvidék után bővelkedett a szerepekben. A 41 éves színész főszereplő volt a SouthLAnd (Terepen) sorozatban, majd a Gotham szériában lett. Itt ismerte meg későbbi feleségét, gyermeke anyját, Morena Baccarin színésznőt is. A házaspár New Yorkban él (Fotó: Profimedia)

Peter Gallagher

Peter Gallagher volt a mindig becsületes és következetes családfő a sorozatban. A 65 éves színész már 37 éve házas, két felnőtt gyermek édesapja. Míg fia civil életet él, addig lányából szintén színésznő lett, aki többnyire színházi darabokban szerepel. Gallagher inkább sorozatokban kap munkát, ám abból nem is keveset. A Narancsvidék után főszereplő volt a Kettős ügynök szériában, de szerepelt a Férjem védelmében, az Együttlét és az Esküdt ellenségekben is (Fotó: Profimedia)

Rachel Bilson

<a href="https://nlc.hu/szabadido/20151023/teves-par-valosagban-szerelem-osszejottek/" title="Ő alakította">Ő alakította</a> Summert, aki a sorozat végén feleségül ment szerelméhez Seth Cohenhez. Bilson, és kollégája Adam Brody nemcsak a képernyőn, de az életben is szerelmesek voltak. Három év után szakítottak, amikor Bilson összejött Hayden Christensen színésszel, akitől megszületett kislánya Briar Rose. Hároméves volt a kislány, amikor a szülők szakítottak. Bilson maradt a tévésorozatok mellett. A Narancsvidéket követően feltűnt az Így jártam anyátokkalban, majd saját sorozatot kapott, ami itthon a Szívek doktora címen volt látható. (fotó: Profimedia)

Adam Brody

<a href="https://nlc.hu/sztarok/20171130/legszebb-ferfi-adam-driver-mads-mikkelsen-sean-bean-cillian-murphy/" title="Adam Brody">Adam Brody</a>, aki a gördeszkás, kissé kocka Seth Cohent alakította, tavaly decemberben már a negyvenedik születésnapját ünnepelte. Miután szakítottak Rachel Bilsonnal, megismerkedett a Gossip Girl sorozatból ismert Leighton Meesterrel, akit 2014-ben vette feleségül. Idén tavasszal jelentették be, hogy Leighton a második gyermekükkel várandós. Tévében már csak ritkán, moziban annál többet szerepel. (fotó: Profimedia)

Mischa Barton

<a href="https://nlc.hu/sztarok/20090831/mischa_barton_az_idegosszeomlasarol_vallott/" title="A balhés">A balhés</a> Mischa Barton csak az első három évadban szerepelt. Miután kitették a szűrét a sorozatból, folyamatos drog, gyógyszer és alkoholproblémáktól szenvedett. A 34 éves színésznő több összeomlásának is tanúi lehettek az emberek, mivel a rendőrökkel és a mentőkkel egyszerre, a fotósok is kiértek a helyszínre. A karrierjéből sem maradt sok. Kisebb filmekben, és valóságshowban szokott szerepelni. (fotó: Profimedia)

Chris Pratt

Talán sokan nem is emlékeznek, de Chris Pratt is játszott a Narancsvidék utolsó évadában. Azóta jelentősen kigyúrta magát, hatalmas filmszerepeket kap, és két gyermek büszke édesapja (Fotó: Profimedia)

Így élnek most!

Exit mobile version