nlc.hu
Sztárok

A dadus sorozat akkor és most

Emlékszel még A dadus sorozat gonosz, szőke C.C. Babcock karakterére? Így él most a színésznő!

Nagy kedvenc volt a 90-es években A dadus sorozat. Ám sokaknak nem a főszereplők voltak a kedvenceik!

Vannak olyan sorozatok, amiknek az ember nem unja meg az ismétlését. Nekem ilyen az Agymenők, a Modern család, vagy éppen A dadus sorozat. Kicsit bugyuta, kicsit, vagyis nagyon 90-es évek, de mégis imádom. A történet szerint a nagyszájú dadus beköltözik a karót nyelt  Mr. Sheffield otthonában, hogy ott gondját viselje a férfi három gyerekének.

Az én két kedvenc karakterem a vígjátékban mégsem a dadus és Mr. Sheffield voltak, hanem a gonoszkodó C.C. Babcock és Niles a komornyik, akik úgy viselkedtek egymással, mint Tom és Jerry a mesében. 

A Babcock kisasszonyt játszó színésznő Lauren Lane 32 évesen kapta meg a szerepet, és idén februárban ünnepelte az 59. születésnapját. A mai napig A dadus sorozat volt a legismertebb munkája, azóta csak kisebb filmes és tévés munkája volt, de színházban azóta is sokat játszik.

A dadus sorozat

Lauren Lane és Fran Drescher az utolsó évadban (fotó: Profimedia/CBS)

Még 1998-ban ment férjhez és tizenegy évig volt házas. Egyetlen lánya született, Kate már 22 esztendős.  Lane jelenleg a Texasi Állami Egyetemen tanít.

 

Daniel Davis amerikai színész alakította Niles komornyikot.A most 74 éves művész, igazi veteránnak számít a sorozatokban. Ma is számos szériában feltűnik, így például a Gothamben, vagy a Feketelistában.  Néhány hónapja egy brit rádióműsorban elevenítette fel azt a napot, amikor megkapta Niles szerepét a 90-es évek elején. “Annak ellenére, hogy az Egyesült-Államok déli részén nőttem fel, nagyon meggyőző brit akcentusom volt. Ez volt a titkos fegyverem a meghallgatáson, ami meghozta a sikert.”

A dadus sorozat

A dadus sorozat sztárjai: Daniel Davis és Lauren Lane (fotó:
Collection Christophel Columbia Broadcasting System AFP)

A színész szerint egyébként, rémes ötlet volt, hogy az utolsó évadban Niles és C.C. egymásra talált. “Ez a két ember gyűlölte egymást, egyetlen pillanatig sem működött volna a kapcsolatuk. Túl nyálas lett így a befejezés. Az egyetlen indok, ami miatta ennek értelme lett volna, ha a két karakter egy külön sorozatot kap, amely arról szólt volna, hogyan szenvedik meg a saját kapcsolatukat. De a csatorna nem vette meg az ötletet.” Lauren és Daniel már a sorozat előtt is jól ismerték egymást, és a barátságuk azóta is megmaradt. 

A dadus sorozat

Fran Drescher és Daniel Davis 2015-ben. (fotó: Walter McBride/Getty Images)

Mivel is búcúszhatnánk:

Akkor és most:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top