nlc.hu
Sztárok

Gregor Benadett őszinte posztja nem tetszett követőinek

Gregor Bernadett durván kibukott

Gregor Bernadett a kommentek miatt kénytelen volt törölni őszinte vallomását az őt ért sérelmekről.

Őszinte posztban írt arról Gregor Bernadett, hogy milyen megaláztatás érte a Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) diákjaként. A bejegyzését azonban törölte, a negatív kommentlavina miatt – írja a Blikk.

„A döntő vizsgán a Mesél a bécsi erdő című darabból kellett jelenetet csinálni. Bikinire kellett vetkőzni és lezuhanyozni az öltözőben, így járultunk a vizsgabizottság elé. Vizes hajjal, álló mellbimbóval… Szerencsétlenségemre a csoportunkban több fiú volt, mint lány, ezért kétszer kellett eljátszanom a jelenetet. A kettő között dideregve ültem a vizsgabizottság mellett egy széken” – írta le élményeit a színésznő.

Gregor Bernadett törölt posztja

Gregor Bernadett végül törölte bejegyzését (Fotó: smagpix / Nagy Zoltán)

„Egyszerűen nem akarom beengedni az életembe ezt a rengeteg mocskot. Ott tartunk, hogy 2020-ban az ember nem tehet ki egy őszinte írást a privát Facebook-oldalára. Én ezt a történetet egyébként már többször is elmeséltem, az elmúlt hetek történései miatt azonban csak most kapták fel igazán. Az egyetem ügyeibe egyébként eszem ágában sincs és nem is fogok belefolyni” – szögezte le Gregor Bernadett.

Még több Gregor Bernadettről:

(Nyitó kép: smagpix/Nagy Zoltán)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top