nlc.hu
Sztárok

Pataki Zita mégis termékenynek érzi magát és elégedett az életével

Pataki Zita boldog, hogy beteljesült az álma, de nem akar itt megállni

Új műsort indított Péterfi Judit, akinek az első vendége Pataki Zita volt. A Tükör felvételén rengeteg magánéleti téma is szóba került.

Hentente jelentkező sorozatot indított Péterfi Judit, aki ezúttal ismert nőket ültet le egy tükör elé, hogy úgy meséljenek magukról. Kezdésnek máris tökéletes választás volt Pataki Zita, akiről azonnal kiderült: nem jön zavarba, ha magát kell néznie, sőt! A Tükör első adásában szívesen mesélt arról, hogyan fogadja el magát és ennek kapcsán mesélt a vágyairól, a családjáról is. 

„Apám, anyám katona volt, nagyon tudok ám utasítani. De kedvesen!” – kezdte Zita, aki smink nélkül ült a kamera elé. 

Pataki Zita a forgatáson sminkel

Pataki Zita a Tükör forgatásán sminkelte ki magát

„Teljes mértékben merem vállalni magam smink nélkül. Tudod, miért? Mert így találkoznak velem az emberek az utcán, és nem akarom, hogy másik Zitát lássanak.”

Pontosan úgy, ahogyan a saját vlogjában is tette, az Utolsó lombik sikerét ennek tulajdonítja. Az őszinteség minden téren nagyon fontos Zitának, tisztában van az értékeivel és tudatosan megtanulta megszeretni magát, nem akar fiatalabbnak sem látszani, ő csak jól akarja magát érezni a bőrében, lehetőleg minél tovább. És nem ez az egyetlen terve.

„Arra vágytam, hogy olyan boldog házasságban éljek, mint a mesékben van, és bejött. Gerendaházban szerettem volna élni, erdő szélén-falu szélén, és bejött. Egyetlen egy álmom nem teljesült, de nem jöhet minden csak úgy. DE vannak még persze álmaim és vágyaim. Ilyen szempontból, hogy a női álmaimat el kellett engedni, ez már teljesen másodrangú. Az álom az álom.”

Zita a vlogját egy értékteremtésnek érzi, amit tovább tudott adni, ami kézzel fogható. 

„Mindig az életem része volt, hogy akármit csinálok, ahogy beszélek, ahogy élek, az jó legyen, értékes legyen. Nem beszélek csúnyán a férjemmel, tisztelettel bánok az emberekkel. Nekem a vlognál a segítő szándék nagyon-nagyon fontos volt. Az egyébként különösen érdekes volt, hogy annak kapcsán tudtam először kimondani bárkinek, hogy mégis alkottam valamit, lett valami, szültem valamit és termékeny lettem.”

Érzelmekről és a tudatos életről, a tervezésről bővebben mesélt Pataki Zita a Tükörben: 

Pataki Zita elégedett: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top