nlc.hu
Sztárok

A Konyhafőnök dobogósai

Megvannak A Konyhafőnök dobogósai, közülük kerül ki a győztes

Visváder Tomitól búcsúzott el a zsűri A Konyhafőnökben, így kiderült, melyik három, dobogós versenyző mutathatja meg a tudását a fináléban.
Visváder Tamás kiesése A Konyhafőnökben

Méltó feladat fogadta a harmadik döntős nap négy versenyzőjét A Konyhafőnökben: szimultán főzés Ákossal! A szimultán főzés alatt a Michelin-csillagos séf készített egy ételt, a versenyzőknek pedig vele együtt kellett ugyanazt a tényért előállítani. 

A második főzésben alapanyagpárokkal dolgoztak a versenyzők és meglepetésre egy szerencsekerék is nehezítette dolgukat. Szarvashátszín szederrel, csuka spárgával, fürj céklával, szépia csicsókával, pulyka körtével és csiga spenóttal hevert a pulton.

A csuka és a csiga helyben maradt, senki nem választotta őket. Ekkor csapott le Fördős Zé: mivel Rácz Jenő egyik kedvenc alapanyaga a spárga, nem hagyhatta ki, hogy egy adáson belül láthassa a másik Michelin-csillagos séfet is a konyhapultban. Rácz Jenő pedig bevállalta mind két alapanyagpárt! Magával vitte a csukát spárgával és a csigát is spenóttal.

Végül a döntő hetének harmadik napján Visváder Tomitól búcsúzott el a zsűri.

 

Így Handi, Armando és Ádám maradt versenyben, közülük kerül ki majd A Konyhafőnök győztese. A legjobb három, dobogós versenyző ma összecsap, hogy kiderüljön, ki az a kettő, aki a fináléban mutathatja meg tudását.

Még több izgalom A Konyhafőnökben:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top