nlc.hu
Sztárok

Laky Zsuzsi pluszkilói

Kikerekedett Laky Zsuzsi, de nem bánja – férje a pluszkilókkal is imádja az egykori szépségkirálynőt

Laky Zsuzsi, az egykori szépségkirálynő immár büszke anyuka, a csillogó külsőségek helyett elsősorban a családja, a férje és két lánya érdekli. Úgy véli, egy anya éppúgy lehet vonzó, mint egy szépségkirálynő.

Bár számos lehetőség kínálkozott arra, hogy a szépségéből éljen, Laky Zsuzsi nem érzi áldozatnak, hogy a párjával és a gyerekeivel teljesedett ki az élete. Sokáig nem különösebben vonzotta az anyaság gondolata, férjével, Dietz Gusztival való találkozása azonban mindent megváltoztatott – írja a legfrissebb Story magazin.

Laky Zsuzsi és férje, Dietz Gusztáv

Laky Zsuzsi és férje, Dietz Gusztáv nyerte a Legbátrabb páros 2. évadát (Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu)

„Belenéztem a szemébe, és olyan tiszta őszinteséget láttam, hogy éreztem, vele boldogan vállalnék gyereket” – árulta el a 36 éves egykori szépségkirálynő, aki harmadik babát is tervez a párjával.

Férje számára Laky Zsuzsi most még szebb, igézőbb, mint annak idején azon a párizsi szépségversenyen. „Jó érzés, hogy gyereknevelés közben is igazi nőnek érezhetem magam. Guszti szerint régen kisfiús alkatom volt, a szüléseknek köszönhetően sokkal nőiesebb lettem. Kikerekedtem, és bár most pluszkilók is vannak rajtam, a férjem így is vonzónak talál. Ezért is mondom, hogy nem áldoztam be a karrieremet és a nőiességemet, az anyaság tett igazán nővé” – árulta el az egykori szépségkirálynő.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story magazin

Olvass még Laky Zsuzsiékról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top