nlc.hu
Sztárok

Csacska angyal szereplők élete

Emlékszel még rájuk? Családos emberek lettek a Csacska angyal főszereplői

Már 16 éve annak, hogy bemutatták a Csacska angyal telenovellát, amiben énekeltek, táncoltak és rémesen szenvedtek a szerelemtől a fiatal karakterek. A főszereplők közül sokan már boldog édesanyák, vagy édesapák. Megnéztük, hogy mi történt velük!

Florencia Bertotti volt a sorozat női főszereplője, aki nemcsak a képernyőn, de az életben is remekül táncol és énekel. A jövőjét mégsem ebben találta meg. 2006-ban ment feleségül Guido Kaczka színészhez, akivel együtt szerepeltek a Csacska angyalban.

Florencia Bertotti a Csacska angyal sorozatban

Florencia Bertotti a Csacska angyal sorozatban

Két évvel később megszületett közös gyermekük, akinek a Romeo nevet adták. Két évvel később váltak el, és közös felügyeletben nevelik fiukat. A színésznő nem maradt sokáig egyedül. 2009-ben kezdett dolgozni a Nini című sorozatban, melyben Federico Amador argentin színész alakította a szerelmét. A kémia a valóságban is működött köztük, és immár tíz éve élnek együtt.

View this post on Instagram

Magnates 🧡

A post shared by F L O R B E R T O T T I 🎪 (@florbertottiok) on

A most 37 éves Florencia 2016-ban játszott legutóbb sorozatban, színházban azonban aktívan fellép. Emellett hét évvel ezelőtt elindította Pancha nevű saját gyermekruhamárkáját.

A Francót alakító Benjamín Rojas is 35 éves lett idén. Több, mint 16 lemezt adott ki eddig, és évente szerepel valamilyen sorozatban, vagy mozifilmben is.

Benjamín Rojas a Csacska angyal sorozatban

Benjamín Rojas a Csacska angyal sorozatban

Felesége Martina Sánchez Acosta, akivel egy közös kislányuk van.

View this post on Instagram

Primeras Vacaciones en familia! 🇧🇷🙌❤️

A post shared by Benja Rojas (@rojas_benja) on

Mindig érdekes, hogyan alakul egy sorozat főgonoszának sorsa. Nos, Delfinát sokan utálták a Csacska angyalban, és végül a börtönben végezte, de az őt megformáló Isabel Macedo élete teljesen más fordulatot vett! A 45 éves színésznő még  2016-ban kötött házasságot Juan Manuel Urtubey politikussal. A férfi még ebben az évben Argentína Salta tartományának vezetője lett. 

Isabel Macedo a Csacska angyal sorozatban

Isabel Macedo a Csacska angyal sorozatban

Isabel azóta sem hagyott fel a színjátszással, és politikusfeleségként is rendre feltűnik valamilyen sorozatban. 2018-ban pedig életet adott kislányának, aki szintén az Isabel nevet kapta.

View this post on Instagram

🙌🏼 Feliz Milagro 🙌🏼

A post shared by Isabel Macedo (@isabelmacedophoto) on

Fabio Di Tomaso kapta az új hősszerelmes szerepét a második évadban, miután az első szezon férfi főszereplője, Juan Manuel Gil Navarro karakterét megölték. Fabio már házasemberként vállalta el Maximo szerepét, ugyanis 2004 és 2012 között Melina Petriella színésznő férje volt. 

Fabio Di Tomaso Csacska angyal sorozatban

Fabio Di Tomaso a Csacska angyal sorozatban

2016-ban ismerkedett meg Samira Sufan producerrel, akit egy évvel később feleségül is vett. A nő ekkor már várandós volt, és 2018-ban életet adott gyermeküknek, Fidelnek. A házasság azonban nem tartott sokáig, a válópert tavaly indították el.

View this post on Instagram

te extraño Pipi ❤❤❤

A post shared by Fabio Di Tomaso (@fabio.di.tomaso) on

Akkor és most!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top