nlc.hu
Sztárok

L.L. Junior kislánya elhagyhatta a kórházat

Elhagyhatta a kórházat L.L. Junior kislánya – a kis Lili már a nagypapájával is találkozhatott

Hazavihette a kórházból kislányát L.L. Junior és felesége, Körtvélyessy Kinga. A kis Lili már a nagyszülőkkel is találkozhatott.

L.L. Junior a közösségi oldalán jelentette be a hírt múlt héten, hogy ismét apa lett. Megszületett a kislánya, Lili, akit vasárnap szülei haza is vihettek a kórházból. Junior felesége, Körtvélyessy Kinga már korábban kórházba vonult, hiszen cukorbetegsége miatt veszélyeztetett terhesnek számított, de ő is hazatérhetett a kislányával.

A szülők minden percet a gyerekükkel töltenek, de azért segítségük is van. Junior édesanyja, Fanni néhány napra odaköltözött a pár otthonába – tudta meg a Blikk. A rapper egy fotót is megosztott a közösségi oldalán a hazatérésről.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Csoda kezecskék❤️ Szerelem ❤️ Itthon van a kis családom ❤️

Lesi László (L.L.Junior) (@l.l.junior) által megosztott bejegyzés,

„Nyugodt, csendes baba. Vasárnap a szűk család is meglátogatta már a legkisebb Lesit, aki végig nagyon jól viselkedett” – árulta el Lesi László a lapnak. Felesége édesapja, Körtvélyessy Zsolt színművész is most láthatta először az unokáját. 

„Jó volt újra látni a lányomat is, percekig sírtunk egymás vállán. Már várom, hogy toljam a babakocsit, és nagy álmom, hogy lásson engem színpadon, és büszke legyen rám az unokám” – mondta a színész a Blikknek. Körtvélyessy azonnal beleszeretett az unokájába, és egyetért Junior anyukájával abban, hogy sosem látott még ilyen gyönyörű kisbabát a világon. A kis Lili érkezésének féltestvére, Lacika is nagyon örült.

Olvass még L.L. Juniorról az nlc.hu-n:

L.L. Junior felesége kórházban

(Fotó: L.L. Junior/Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top